VIDEO Cum a fost pentru Ozana Barabancea să se descurce fiind o mama singură. “În momentul în care i-am promis ceva Maicii Domnului, m-am ținut de cuvânt pe viață.”

VIDEO Cum a fost pentru Ozana Barabancea să se descurce fiind o mama singură. “În momentul în care i-am promis ceva Maicii Domnului, m-am ținut de cuvânt pe viață.”
VIDEO Cum a fost pentru Ozana Barabancea să se descurce fiind o mama singură. “În momentul în care i-am promis ceva Maicii Domnului, m-am ținut de cuvânt pe viață.”

Ozana Barabancea a făcut destăinuiri cu privire la problemele prin care a trecut, dar și cum a reușit să se descurce de fiecare dată.

Ozana Barabancea a povestit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre momentele grele prin care a trecut, fiind implicată într-un proces în care a pierdut destul de mult. 

„Oricât de greu mi-ar fi fost, eu m-am descurcat. (Nr. Ca mamă singură) Și mă descurc în continuare. În firma de insolvență am intrat târâtă de niște persoane răuvoitoare. Eu nu aveam niciun fel de datorie, eu aveam 25 de milioane la stat, firma de insolvență a devenit dușmanul meu și a trebuit să-mi iau un avocat foarte bun, am scăpat de acest

proces. Am vrut să cumpăr bunurile și am scăpat de acest coșmar. O firmă de insolvență care pe timpul pandemiei vâna fraieri ca mine care nu știau să citească un contract, pe vremea aceea nu aveam avocat. Și m-au târât într-o mizerie cruntă pentru a beneficia de bunurile mele și Dumnezeu m-a ajutat. Cu un preț, dar m-a ajutat. Nu mai spun de prețul financiar.”, a mărturisit profesoara de canto.

Cum a reușit Ozana Barabancea să se descurce fiind o mamă singură

Citește și: VIDEO În ce moment din copilărie s-ar întoarce Ozana Barabancea. „Atunci mi-am dat seama că mă iubește mult și atunci aș vrea să mă întorc.”

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: VIDEO Ar mai face Ozana Barabancea pasul spre căsătorie? Ce fel de soție a fost pentru fostul partener. “Poate ar fi meritat să fiu o soție mai bună.”

Solista de jazz a vorbit și despre cum a reușit să se descurce, fiind o mamă singură, dar a povestit și despre pactul pe care l-a făcut cu Maica Domnului în biserică și cum a ieșit dintr-un impas avut în viață. 

„Mă simțeam ca o pradă a unui rechin în gura rechinului. Și am spus, „Doamne, ce mă fac?” Am fost la biserică și m-a învățat preotul. „Cere-i orice Maicii Domnului, dar dă-i ceva în schimb.” Și i-am dat. În momentul în care i-am promis ceva Maicii Domnului, m-am ținut de cuvânt pe viață. Și m-a scos. Foarte greu (nr. Cum i-a fost ca mamă singură). Dar m-am descurcat.

Până la urmă, iau din stânga, dau în dreapta, o cârpeală, dar m-a ajutat Dumnezeu fantastic. În esență, copiii mei nu au dus lipsă de nimic, dar nu i-am crescut cu fițe în cap. Ei își dau seama că este greu să te descurci, au văzut că eu îmi fac rost de joburi, îmi fac rost de cântări, îmi fac rost de colaborări, îi implic și pe ei. Nu mi-e rușine să muncesc.
Îmi place foarte mult să muncesc, dar mă duc acolo unde sunt chemată. Și dacă nu sunt binevenită, îmi văd de treaba mea. Există loc sub soare pentru toată lumea. Nu am de ce să mă plâng, chiar sunt fericită că am avut inspirație să găsesc soluții. Pe asta m-am focusat.”, a mai spus profesoara de canto.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Ar mai face Ozana Barabancea pasul spre căsătorie? Ce fel de soție a fost pentru fostul partener. “Poate ar fi meritat să fiu o soție mai bună.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies