Cum a putut Daniela Gyorfi să se confrunte emoțional cu problemele mamei sale, având grijă de ea la 11 ani. “A trebuit să stau în spital. Era foarte greu pentru mine, dar mă încuraja.”

Cum a putut Daniela Gyorfi să se confrunte emoțional cu problemele mamei sale, având grijă de ea la 11 ani. “A trebuit să stau în spital. Era foarte greu pentru mine, dar mă încuraja.”
Cum a putut Daniela Gyorfi să se confrunte emoțional cu problemele mamei sale, având grijă de ea la 11 ani. “A trebuit să stau în spital. Era foarte greu pentru mine, dar mă încuraja.”

Daniela Gyorfi a povestit cum a reușit să aibă grijă de mama ei, bolnavă în spital, ea având o vârstă fragedă.

Daniela Gyorfi a povestit, în cadrul podcastului realizat de Alexandru Constantin, cum a reușit să treacă peste problemele de sănătate ale mamei sale și cum, de la o vârstă fragedă, și-a asumat responsabilitatea de a avea grijă de ea. 

“Cred că sunt foarte mulți copii care și acum, din păcate, mă uit la știri, mă impresionează mai mult. Când ești mic, nu îți dai seama.

Pentru că nu ai experiență, nu ai trecut prin viață, și atunci clar că mi-am iubit foarte mult mama, dar am fost mai matură decât era vârsta. Și am înțeles probabil că mama mea depinde doar de mine. Mama a venit și a spus să nu o iau acasă pentru că e o responsabilitate foarte mare și mai bine să meargă la azil. Eu, mica, mica, dar mi-am dat seama, azil, era ceva… Am zis că am eu grijă de mama fără niciun fel de probleme.”
, a spus Daniela Gyorfi.

Cum a reușit Daniela Gyorfi să facă față problemelor de sănătate cu care s-a confruntat mama ei

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Daniela Gyorfi

Citește și: Daniela Gyorfi și George Tal nu dorm împreună! Artista, dezvăluiri din interiorul relației sale! „Eu nu am dormit cu George niciodată. Lui îi place să doarmă singur. Nu ne deranjăm.”

Din cauza faptului că mama ei nu o mai putea susține financiar pentru a sta la cămin, artista a fost nevoită să stea în spital și să aibă grijă de cea care i-a dat naștere.

Chiar dacă acum se uită în urmă și i se pare greu, spune că mama ei o încuraja de fiecare dată.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

  “Atunci eram la internat, la George Enescu, și țin minte că săraca mama, aproape un an școlar, abia mi-a plătit, dar nu avea bani să mă susțină.  Că trebuie să plătești, nu știu cât costa, aveam pensie alimentară de la tatăl meu, dar pentru un om bolnav era foarte greu și atunci a trebuit să stau în spital. Și a vorbit cu directorul spitalului, pentru că era un fel de recuperare, iar eu eram un fel de însoțitor, pentru că era invalidă de gradul 1.

Eram însoțitorul ei, mică. Am spălat-o, dar era greu. Acum, când mă uit în spate, mi-era greu, dar atunci, fiind cu mama, ne bucurăm și de la o ciocolată, că avem ce să mâncăm, eram și într-un fel. Îți dai seama că era foarte greu pentru mine, dar mă încuraja.”, a mai povestit artista.

Daniela Gyorfi
Daniela Gyorfi[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„Atunci când ești tânăr, vrei să ai sânii mari, buzele cât casa.” Daniela Gyorfi, despre durerile de spate provocate de implanturile mamare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies