Ana Morodan, despre viața din mediul online și munca depusă pentru toate lucrurile obținute. „Se uită cu invidie. Viața e făcută din triumfuri și eșecuri.”

Ana Morodan, despre viața din mediul online și munca depusă pentru toate lucrurile obținute. „Se uită cu invidie. Viața e făcută din triumfuri și eșecuri.”
Ana Morodan, despre viața din mediul online și munca depusă pentru toate lucrurile obținute. „Se uită cu invidie. Viața e făcută din triumfuri și eșecuri.”

Influencerul a vorbit despre invidia din mediul online și viața afișată pe rețelele de socializare.

Cunoscuta creatoare de conținut, Ana Morodan, a vorbit, în cadrul podcastului VORBA LU’ JORGE, despre cum oamenii din online nu au ajuns să mai inspire, ci să fie priviți cu invidie pentru toate lucrurile lor. Viața care pare a fi perfectă în online a ajuns să creeze frustrări pentru alții și recunoaște și ea că deja este prea mult. 

„Oamenii, acum, nu se mai uită la noi ca să aspire la viețile noastre, ci se uită cu invidie și îți spun asta din studii.

Studiul care a ieșit în 2024 și foarte mulți oameni care au ieșit și au spus lucrul acesta. Că au fost niște studii sociologice care au zis: „nu mai flexați cu branduri și cu genți, cu diamante, cu case, pentru că în acest moment nu mai sunteți aspiraționali, în acest moment frustrați.” Eu urmăresc oameni de marketing. Acum nu trebuie să judecăm. Îți dai seama că și fetele astea se bucură și ele la o geantă scumpă, mai arăți, te lauzi, dar deja a devenit prea mult.”,
a spus Ana Morodan.

Ce spune Ana Morodan despre viața afișată în mediul online

Citește și: Care au fost cele mai grele momente din viață pentru Ana Morodan. Ce se ascunde, de fapt, sub umorul “Contesei digitale” “Nu, nu renunțăm la bătălie, pentru că este o nouă zi.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ana Morodan
Ana Morodan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ana Morodan, mărturisiri dureroase despre decesul părinților săi: „A fost o perioadă foarte grea pentru mine atunci și nu am putut să o integrez pentru că munceam încontinuu!”

Cu toate acestea, se gândește de foarte multe ori ce trebuie afișat în fața unui tânăr de 19 sau 20 de ani, care observă din postările altora că viața e ușoară și frumoasă, iar totul se obține simplu.

Ana Morodan că nu este așa și că aceștia trebuie să înțeleagă faptul că există momente în care muncești foarte mult pentru a obține ceva și tot timpul există un preț de plătit.

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Cum împachetezi un om de 19 ani, de 20 de ani. Ce îi arăt, de fapt? Viața e simplă și mișto? Nu-i. Viața nu e tot timpul simplă și nu e mișto. Și trebuie să înțeleagă că sunt momente în care ți-e greu, trebuie să înțeleagă că dacă vrei ceva, trebuie să muncești de îți iese pe nas, că lucrurile nu vin ușor, există tot timpul un preț de plătit.

Că s-ar putea să o dai de gard. Și tot ce te definește cu adevărat este ce faci după ce eșuezi de nenumărate ori. Că viața e făcută din triumfuri și eșecuri. Nu o dai de gard o dată, o dai de nenumărate ori.”, a mai spus creatoarea de conținut.

Ana Morodan
Ana Morodan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ana Morodan, mărturisiri dureroase despre decesul părinților săi: „A fost o perioadă foarte grea pentru mine atunci și nu am putut să o integrez pentru că munceam încontinuu!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies