VIDEO Ozana Barabancea, despre momentele în care a apelat la Dumnezeu. De câte ori a fost salvată de Divinitate. „Am niște probleme de rezolvat. Încă nu am promis pentru că nu știu ce să promit.”

VIDEO Ozana Barabancea, despre momentele în care a apelat la Dumnezeu. De câte ori a fost salvată de Divinitate. „Am niște probleme de rezolvat. Încă nu am promis pentru că nu știu ce să promit.”
VIDEO Ozana Barabancea, despre momentele în care a apelat la Dumnezeu. De câte ori a fost salvată de Divinitate. „Am niște probleme de rezolvat. Încă nu am promis pentru că nu știu ce să promit.”

Vedeta a vorbit despre toate momentele de rugăciune spre divinitate și lucrurile pe care le-a rezolvat cu ajutorul lui Dumnezeu.

Ozana Barabancea, cunoscuta profesoară de canto și solistă de jazz, a vorbit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre toate momentele în care a apelat la divinitate și cum a reușit Dumnezeu să o ajute. Aceasta a povestit minunile pe care le-a văzut cu ochii ei și răspunsurile pe care le-a primit la rugăciuni. 

„Niciodată. (Nr. Că nu a sunat ocupat la Dumnezeu).

Chiar dacă m-a pus pe așteptare, așteptarea asta ar trebui să nu doară. Dar om orgolios și pătimaș ca mine ar trebui să se autoeduce și să lase totul în mâna lui Dumnezeu. Are el grijă de tot. M-am rugat și pentru fiul meu când și-a cumpărat mașină. Eram în drum spre Iași, iar mașina avea o defecțiune, nu am știut și puteam lua foc. Și ascultam la casetofon un CD cu un acatist.
Eu eram cu mașina mea, el era cu mașina lui. În momentul în care s-a terminat acatistul, a oprit pe dreapta și a zis că e un mare pericol și că e posibil să nu mai ajungem la Iași. Am pus din nou, am zis Tatăl Nostru, eram singură în mașină, era chiar de Sfânta Maria, am ajuns la Iași, s-au întâmplat niște minuni pe care nu are sens să le povestesc, dar chiar se întâmplau minuni.
Era vacanță, toată lumea era plecată din oraș, la mare, la munte, nu era nimeni în atelier de mecanică. Culmea e că un turc avea atelierul deschis, avea mașină identică, a luat furtunul de la el și-a pus furtunul la mașina fiului meu. Asta a fost efectiv o minune.”,
a spus Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea, despre momentele de rugăciune și soluțiile primite la problemele ei

Citește și: VIDEO Cum a fost pentru Ozana Barabancea să se descurce fiind o mama singură. “În momentul în care i-am promis ceva Maicii Domnului, m-am ținut de cuvânt pe viață.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ce poartă întotdeauna Ozana Barabancea în sutien, pentru a avea noroc? „El are efecte miraculoase. Când merg la o negociere, îmi pun în sân.”

Artista nu se oprește niciodată din a se ruga, oferind ceva la schimb și făcând promisiuni sfinților pe care îi invocă. De fiecare dată când s-a rugat cu tot sufletul, a primit un rezultat pozitiv, chiar dacă a trebuit să aștepte pentru el. 

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Nu doar asta, enorm de multe. Și acum sunt în proces (nr. cu Dumnezeu). Și acum am niște probleme de rezolvat. Încă nu am promis, încă nu am promis pentru că nu știu ce să promit, dar m-am dus și la Eminescu la mormânt l-am băgat și pe el în ședință. Am întrebat de ce nu-l canonizează pe Eminescu și au zis că atunci când va face minuni, îl va canoniza.

Dar ca să facă minuni, trebuie să ne rugăm la el, să vedem dacă se întâmpla asta. Și m-am dus acum o săptămână, am făcut un tur, am aprins candela mai multor  artiști aproape uitați și  am stat și am vorbit cu el. Eu aș vrea ca Opera Națională București să rămână intactă, să nu se desființeze și să nu se comaseze. Este un simbol al culturii naționale, al identității naționale, face parte din cultură, nu este divertisment, iar dacă lucrul merge bine, de ce trebuie să umblăm la el? Deja avem o rețetă a succesului. De ce să umblăm la această rețetă? Și m-am rugat să nu se desființeze Opera Națională București pentru că mă doare foarte tare.”, a mai povestit profesoara de canto.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

VIDEO În ce moment din copilărie s-ar întoarce Ozana Barabancea. „Atunci mi-am dat seama că mă iubește mult și atunci aș vrea să mă întorc.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies