În fiecare duminică la ora 23:00, Denise Rifai prezintă emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, la Kanal D. De-a lungul timpului, jurnalista și-a clădit o carieră impresionantă în televiziune și a reușit să aibă întotdeauna un look de invidiat. Află din acest articol la ce trucuri apelează vedeta, pentru a se menține întotdeauna în formă!
La vârsta de 39 de ani, Denise Rifai se poate mândri cu o siluetă incredibilă. Vedeta știe să își pună trăsăturile în evidență și să arate întotdeauna foarte bine. Cu toate că unele trăsături provin din gena sa, Denise are și câteva trucuri și reguli pe care le respectă, pentru a se asigura că are mereu o siluetă suplă. Descoperă în rândurile de mai jos care este stilul de viață pe care îl abordează vedeta de la Kanal D.
Ce dietă ține Denise Rifai la 39 de ani
Citește și: 5 obiceiuri ale femeilor care doresc să îmbătrânească încet
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Orice femeie își dorește un trup de zeiță, însă de cele mai multe ori, procesul nu este atât de ușor. Denise Rifai este extrem de atentă la alimentația sa și este de părere că, pentru a avea o viață sănătoasă, este nevoie de o dietă echilibrată și de sport. Pentru a avea un trup frumos, prezentatoarea TV a renunțat aproape complet la zahăr. De asemenea, Denise Rifai nu consumă niciodată băuturi carbogazoase.
Vedeta preferă să mănânce alimente sănătoase, provenite din surse naturale.„Eu cred că este foarte important să fim foarte atenți la ce mâncăm, sportul vine așa, o chestie suplimentară, după tonus, fizic și psihic, dar e foarte important ce mâncăm. Eu mănânc foarte atent și aleg să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi. Adică zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce. Nu beau carbogazos absolut deloc, nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea pentru că evit să rețin apă.”, a mărturisit vedeta, pentru Click.ro.
Alimentele la care vedeta Kanal D a renunțat definitiv
Nu este de mirare că Denise Rifai are un corp de invidiat, fiindcă vedeta face anumite sacrificii pentru a arăta atât de bine. Vedeta Kanal D nu se abate de la regulile pe care și le-a stabilit și mărturisește că încearcă pe cât posibil să fie atentă la dieta sa, fiindcă are un metabolism mai lent. Jurnalista evită produsele lactate, optând pentru variante vegetale și nu consumă niciodată cartofi.
„Noi suntem și femei, evit și produsele lactate pentru că și acestea duc în aceeași zonă de retenție de lichid. Am înlocuit de mult laptele cu laptele de migdale, dar și acela trebuie să fie fără zahăr. Nu există la mine cartofi, sunt foarte strictă, nu glumesc! Nu există! O femeie se poate învață și dezvăța de niște alimente. Nu există! Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic. Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent și atunci trebuie să fiu de 5 ori mai atentă. Pe lângă alimentație, pentru că aici trebuie să punem noi lacăt la gură, când pot și cum pot fac sport, îmi place și psihic și fizic, ajută și fizic foarte tare, îți mai crează spațiu să mai poți mânca ceva.”, a declarat Denise Rifai, pentru Click.ro.
Invitată în cadrul podcastului „Ac de siguranță”, Denise Rifai a vorbit despre importanța gătitului. Vedeta are o relație specială cu mâncarea, mărturisind că este o onoare ca femeia să gătească pentru familia sa. Având o carieră de succes și o viață destul de aglomerată, Denise Rifai nu are timp să facă mâncare prea des.
„ Eu am gătit de puține ori. Eu mănânc de regulă ce gătesc eu. Mâncarea este foarte importantă. În mâncare se pune energie. Femeia este important să știe să facă și să prepare, pentru că mâncarea este energia ei. E energia asta vitală care ține tot. Nu există femeie la cratiță, este energia ei. Femeia are o energie separată de cea a bărbatului. Este această energie creatoare. Este femeia, energia supremă. E normal și e frumos și e curat pentru bărbatul tău, pentru familia ta, pentru tatăl tău să îi faci mâncare din mâna ta. Așa e corect, curat și în fața lui Dumnezeu așa trebuie așezate lucrurile. Lucrurile trebuie făcute din inimă, dar se întâmplă altfel în societatea modernă. Nu avem timp foarte mult. Femeile care aleg să aibă o carieră, să își dedice viața, să facă performanță, cum sunt eu. Am foarte puțin timp liber. Atunci mă ajut de oameni care sunt în viața mea și pot să mănânc conform. Mie mi se pare cea mai mare onoare pentru o femeie să poată să gătească, să aibă timp să gătească pentru ea, familia ei, bărbatul ei. Asta este o onoare. Nu este nici femeia la cratiță, e cel mai înălțător lucru .”, a spus vedeta Kanal D.