Cine este Gina Bradea. „ Am lucrat în multe domenii, am acumulat o experiență vastă.”

gina bradea
Gina Bradea

Gina Bradea este o autoritate în domeniul culinar și are o mulțime de fani în țara noastră. Află din acest articol cine este Gina Bradea, cu ce se ocupă, ce vârstă are, dar și alte detalii surprinzătoare din viața sa.

Gina Bradea este una dintre cele mai apreciate bucătărese din România. De-a lungul anilor, femeia a împărtășit pe blogul ei și pe rețelele de socializare, o mulțime de rețete delicioase, pe care gospodinele au ales să le urmeze. Descoperă din rândurile de mai jos mai multe detalii despre îndrăgita Gina Bradea!

Ce vârstă are Gina Bradea

Citește și: Gina Bradea, declarații de pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă bucătăreasa? „Rugați-vă pentru mine să mă simt mai bine și atât!”

cine este gina bradea
Gina[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf? „După ce pun orezul, amestec atunci și pe urmă nu mai amestec deloc!”

Cunoscuta bloggeriță are 57 de ani și s-a născut în Galați, locul în care nu doar că și-a petrecut copilăria, ci aproape întreaga viață.

„Îmi plac mult accesoriile, poșetele de toate culorile, încălțămintea din piele, bijuteriile (în special perlele, din care am o colecție frumoasă).

Ador parfumurile fine, discrete, dar persistente, cu miros fresh de lăcrămioare, frezii, crin amestecate cu iarbă verde și miros de ploaie sau mare.”, a povestit Gina Bradea, pe blogul ei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Familia Ginei Bradea

Până la această vârstă, Gina nu doar că și-a construit o carieră de succes, ci și o familie frumoasă.

Femeia are o relație de peste trei decenii cu soțul ei, Doru și împreună au doi copii, Diana și Gabi.

„Ne cunoastem foarte bine unul pe celalalt, stim ce gandeste celalalt fara sa vorbim, unul incepe o fraza, celalalt o termina. Amandoi iubim copiii, florile, animalele, amadoi sunt inimosi si harnici, cinstiti pana-n panzele albe si ne place sa traim curat si tihnit la tara. Ne place sa muncim cu mainile noastre si nu ne este rusine de faptul ca acum suntem niste tarani .Ba chiar suntem mandri de asta si ne place.

Noi nu ne facem declaratii de dragoste inflacarata-n public, dar ne tinem de mana si pe strada, dar si cand stam in pat si ne uitam la tv, cu pisicile si catelul printre picioare.”
, a mărturisit Gina Bradea.

Cariera Ginei Bradea

gina bradea varsta
Ce vârstă are Gina Bradea[Sursa foto: Facebook]

Deși acum se bucură de succes, mai ales în mediul online, parcursul profesional al Ginei nu a fost unul simplu, încercând diferite domenii și meserii.

Femeia are studii economice și a încercat de-a lungul timpului să se perfecționeze în meseria de bucătar. De asemenea, Gina Bradea a lucrat și într-o uzină din Galați.

„Am lucrat câtiva ani ca bucătar-cofetar-patiser-barman-bufetier-ospătar, am făcut de toate, dar am plecat repede din lumea restaurantelor, dezamăgită de salariul exagerat de mic, muncă extrem de grea și lipsită de satisfacții, fără un program fix – munceam enorm peste program, fără plata și fără libere. E frumos doar când privești din afară, în interior este multă dezamăgire, mai ales pentru o femeie.

Am lucrat în multe domenii, am acumulat o experiență vastă în: artă culinară, cosmetică, diverse tratamente naturiste (mă pasionează lumea plantelor), vânzări de orice fel, materiale de construcții, carburanți, asigurări, îmbrăcăminte, încălțăminte, am făcut parte câțiva ani din rețele MLM.”, a povestit bloggerul culinar.

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Rețetele Ginei Bradea

gina bradea biografie
Gina Bradea[Sursa foto: Facebook]

Împreună cu familia sa, Gina a locuit pentru o perioadă în Italia. După ce s-a întors în România, femeia și-a dorit să se axeze pe ceea ce o face fericită și să își dezvolte marea pasiune-gătitul. Gina Bradea explică, pas cu pas, cum prepară diferite mâncăruri, de la rețete tradițional românești: cozonac, zacuscă, pască, până la rețete din bucătăria internațională: paste, shakshouka sau pizza. De asemenea, bucătăreasa le explică urmăritorilor ei ce trebuie să facă pentru a pregăti cele mai bune dulcețuri, gemuri sau conserve. Fiind o mare iubitoare de deserturi, Gina are o mulțime de rețete dulci, de la gogoși, la plăcinte și diverse alte prăjituri.

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este Cătălin Botezatu. „Nu mă văd în postura de tată, dacă nu am fost obișnuit cu soție.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies