Lucrurile pe care Daniela Gyorfi nu suportă să le audă din partea celor din jur. „Nu toată lumea trebuie să mă placă. Mă deranjează când se iau de ceva foarte personal.”

Lucrurile pe care Daniela Gyorfi nu suportă să le audă din partea celor din jur. „Nu toată lumea trebuie să mă placă. Mă deranjează când se iau de ceva foarte personal.”
Lucrurile pe care Daniela Gyorfi nu suportă să le audă din partea celor din jur. „Nu toată lumea trebuie să mă placă. Mă deranjează când se iau de ceva foarte personal.”

Blondina a făcut destăinuiri și a vorbit despre oamenii care nu o plac, dar și ce anume nu își dorește să audă din partea lor.

Artista și-a deschis sufletul, în cadrul podcastului realizat de Alexandru Constantin și a vorbit despre cei care au judecat-o până acum pentru anumite aspecte din viață și a dezvăluit motivul pentru care nu se lasă afectată de cuvintele celorlați. 

„Eu nu am nevoie de mila nimănui și spun lucrurile acestea pentru că sunt foarte mulți care se uită și trebuie să înțeleagă că dacă nu ai și dacă vrei, poți să faci.

Este adevărat că toată lumea în ziua de azi este pe opulență sau de la o extremă la alta, dar poți să faci anumite lucruri. Nu toată lumea trebuie să mă placă. Sunt haterii aceștia care indiferent de ce ai face, tot timpul am explicat și le explic, faceți voi să fiți voi un model pentru mine. Până atunci accept că nu mă placi. Că mă fac urâtă, eu asta nu înțeleg.
Nu am fost niciodată Miss Univers și nici Miss România, eu sunt artistă, e cu totul altceva. Niciodată nu m-am afișat într-o femeie fatală, chiar dacă mi-a plăcut și îmi place să arăt bine pentru vârsta mea. Îmi fac anumite lucruri și spun pentru că sunt corectă și poate anumite femei sau anumiți oameni fac un lucru poate pentru că a spus Daniela. Poate să încerce, dar asta este ceva normal.”,
a spus Daniela Gyorfi.

Ce nu suportă Daniela Gyorfi să audă de la cei din jur

Citește și: Cum a putut Daniela Gyorfi să se confrunte emoțional cu problemele mamei sale, având grijă de ea la 11 ani. “A trebuit să stau în spital. Era foarte greu pentru mine, dar mă încuraja.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Daniela Gyorfi
Daniela Gyorfi[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am suferit foarte mult! Eu nu m-am căsătorit ca să divorțez.” Daniela Gyorfi, mărturisiri neștiute despre prima căsnicie! De ce a divorțat artista?

Chiar dacă anumite aspecte din punct de vedere profesional nu o mai afectează, artista se simte deranjată atunci când ceilalți vorbesc despre situații ce țin de viața personală. 

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Dacă nu ești bârfit, înseamnă că nu ai făcut nimic, dacă nu deranjezi. Lasă lumea să vorbească. Mă deranjează unele lucruri, dar mă deranjează când se iau de ceva foarte personal. Restul, că sunt îmbrăcată prost, că nu cânt bine. De 18 ani sunt cu George, dacă eram o femeie foarte ușoară nu stăteam 18 ani cu cineva. Și am de gând să îmbătrânesc lângă George, îl iubesc pe George, țin foarte mult la familia mea.

Nu poți, nu ai cum. Sunt multe lucruri care se bat cap în cap. Tot de ei se bat cap în cap.”, a mai spus artista.

Daniela Gyorfi
Daniela Gyorfi[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Daniela Gyorfi, confesiuni dureroase despre sarcinile pierdute. „Dacă nu era Maria, nu știu ce se întâmpla.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies