Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru a merge la muncă. Vedeta TV s-a pregătit pentru toamnă “Perfect pentru vremea de afară.”

Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru a merge la muncă. Vedeta TV s-a pregătit pentru toamnă “Perfect pentru vremea de afară.”
Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru a merge la muncă. Vedeta TV s-a pregătit pentru toamnă “Perfect pentru vremea de afară.”

Cristina Șișcanu a postat un videoclip în care a arătat ce ținută a ales pentru a merge la televiziune.

Cristina Șișcanu, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare TV, este mereu activă pe rețelele de socializare și împarte de fiecare dată numeroase aspecte din viața personală cu toți cei care urmăresc.

Când vine vorba despre articolele vestimentare, vedeta nu ezită să arate doamnelor și domnișoarelor din online ce alege să poarte în diferite situații, fie că este vorba de o ieșire în oraș, o zi obișnuită de lucru, un eveniment special sau o zi la televiziune.

Cum în profesia pe care o are mereu trebuie să aibă grijă la felul în care arată, vedeta a recunoscut de multe ori că dressingul devine neîncăpător în fața hainelor pe care le deține.

Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o zi la televiziune

Citește și: Cristina Șișcanu, despre nedreptățile din jur. Motivul pentru care prezentatoarea TV nu poate să gestioneze astfel de situații. „Nu știu ce fel de suflet poți să ai.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru a merge la muncă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cristina Șișcanu, declarații controversate despre relațiile de prietenie. De ce le compară cu relația de cuplu. „Este foarte important ca cei cu care împart timpul meu să fie oameni de calitate sufletească. ”

De această dată, prezentatoarea TV a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare în care a prezentat ținuta aleasă pentru emisiune, cu care s-a îmbrăcat de acasă.

Pentru aceasta ales o fustă kaki în pliuri, o cămașă albă pe deasupra, accesorizată cu o curea albă în talie, iar din cauza frigului de afară, a optat și pentru un trenci în aceleași nuanțe, care să se asorteze perfect cu anotimpul.

Vedeta TV a povestit, acum ceva timp, că va sorta din hainele pe care le deține și le va scoate spre vânzare, deoarece nu îi mai încap alte articole vestimentare.

Chiar și așa, aceasta a recunoscut de câteva ori că atunci când se află la shopping, se relaxează foarte mult și uneori nu se poate abține din a nu cumpăra ce o atrage.

„M-am pregătit pentru emisiune de acasă, de data aceasta. Sper să nu mă șifonez. Deasupra îmi pun acest trenci care îmi place foarte mult. Materialul este foarte bun, este de calitate. Încă am părul ud, fetele mă vor coafa și mă voi machia.

Perfect pentru vremea de afară.”, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cristina Șișcanu vorbește despre încrederea pe care o are în propria persoană! „Sunt atât de frumoasă! Mă uit de fiecare dată când mă filmez, când mă uit în oglindă și îmi este drag de mine.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies