Larisa Uță, despre bunurile pe care le are împreună cu fostul soț, Alin Oprea. Ce ar mai fi, de fapt, de împărțit. „În momentul acesta o dăm înapoi oricând vrea el.”

Larisa Uță, despre bunurile pe care le are împreună cu fostul soț, Alin Oprea. Ce ar mai fi, de fapt, de împărțit. „În momentul acesta o dăm înapoi oricând vrea el.”
Larisa Uță, despre bunurile pe care le are împreună cu fostul soț, Alin Oprea. Ce ar mai fi, de fapt, de împărțit. „În momentul acesta o dăm înapoi oricând vrea el.”

Larisa Uță a povestit despre bunurile pe care le are împreună cu fostul partener de viață, Alin Oprea.

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, și-a deschis sufletul, în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, acolo unde a povestit mai multe lucruri neștiute de ochii publicului și ce anume s-a întâmplat între ea și artist în momentul căsătoriei. Aceasta a povestit inclusiv despre prima întâlnire, despre cum au ajuns la divorț, dar și ce anume ar mai avea de împărțit, atunci când vine vorba de partaj.

Ce bunuri mai au de împărțit Larisa Uță și Alin Oprea

Citește și: Larisa Uță, despre cum fostul partener de viață, Alin Oprea, și-a dat copilul în judecată pentru a anula contractul de donație. “E varianta în care îi distrugi viitorul copilului tău.”

Larisa Uță
Larisa Uță[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Larisa Uță, despre cum a aflat că este înșelată de fostul partener de viață, Alin Oprea. „Acela a fost momentul în care eu am căzut din picioare. Doamna avea poză la mine în casă.”

După ani în care aceasta a ales să tacă, acum, Larisa a ales să vorbească și despre proprietățile pe care le-ar avea împreună artistul.

Una dintre ele, un apartament, este donat copiilor cu mulți ani înainte de divorț, iar o altă proprietate aflată în Londra se află încă în rate pentru următorii 25 de ani, astfel, nu-i aparține nici ei. Discuții au existați și despre o chitară pe care artistul susține că o are dinainte de căsătoria cu Larisa, iar aceasta ar fi dispărut. Fosta parteneră mărturisește că instrumentul muzical se află la Melissa, fiica lor, și că aceasta nu are nicio problemă să i-o dea înapoi dacă el vrea asta.

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Noi avem așa. Mă exprim greșit, dar nu am cum să mă exprim altfel.

Avem două proprietăți. Apartamentul în care noi stăteam, pe care eu și cu el, înainte de orice scandal, orice divorț, cu 10 ani înainte sau cu nu știu câți ani înainte, l-am donat copiilor. Este una din proprietăți. Mai este o proprietate la Londra,  care nu e proprietate, eu plătesc rate. După ce am stat un an cu chirie, am dat avans la o proprietate. Și mai am de plătit încă 25 de ani.
Este bunul băncii și eu plătesc singură. Ce milion? Chitara, despre care știe foarte clar el că a luat-o Melissa și că este la Melissa și în momentul de față. (Nr. O chitară despre care susține că o are dinainte de căsătorie și că a dispărut). Oricând. În momentul acesta o dăm înapoi oricând vrea el. Chiar nu are nimeni nicio problemă. Aceea a fost reacția copilului, care s-a simțit abandonat.”,
a povestit Larisa Uță.

Larisa Uță
Larisa Uță[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Larisa Uță, povestiri în lacrimi despre momentele în care a fost acuzată că a plecat din țară și a lăsat copilul singur acasă. „Mă uitam în spate cum îmi las copilul. Nu putem să urlu în taxi.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

Anunț pentru pensionarele din țară! Ce pensie trebuie să aibă pentru a primi ajutor de încălzire și care este valoarea acestuia

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies