VIDEO Rebecca și Antoni, discuție în urma celor întâmplate între ei. Tânărul o roagă să nu îl mai bage în seamă. „E urât ce faci și să vorbești așa de o fată care ți-a fost aproape.”

VIDEO Rebecca și Antoni, discuție în urma celor întâmplate între ei. Tânărul o roagă să nu îl mai bage în seamă. „E urât ce faci și să vorbești așa de o fată care ți-a fost aproape.”
VIDEO Rebecca și Antoni, discuție în urma celor întâmplate între ei. Tânărul o roagă să nu îl mai bage în seamă. „E urât ce faci și să vorbești așa de o fată care ți-a fost aproape.”

Rebecca și Antoni au avut o discuție pe seama lucrurilor întâmplate între ei în ultima perioadă, în casă.

Rebecca și Antoni au avut încă o discuție pe seama tuturor lucrurilor auzite și spuse în casă până acum. Tânărul ajunge să o roage pe fosta parteneră să nu mai vorbească deloc cu el.

Rebecca: Nu știu și nici nu o să mai vorbesc deloc despre subiectul acesta. Nu mă privește, nu mă interesează, fiecare să facă ce simte și cum consideră.

Antoni: Dar nu subiectul acesta. Am o singură rugăminte. Să nu mă mai bagi deloc în seamă pe mine.

Rebecca: Nu te bagă nimeni în seamă.

Antoni: Ba da, Rebecca, suntem filmați toți aici.

Rebecca: Nu te-a băgat nimeni în seamă.

Antoni: Orice faci tu, eu nu comentez, orice faci tu, eu te las în pace.

Rebecca: M-ai vorbit urât când eu eram în piscină, ești ok?

Andreea Mantea: Când ți-a vorbit urât?

Rebecca: Da, mi-a vorbit urât. Doamna Andreea, mie nu mi se pare ok, cred că Antoni a uitat cine a fost lângă el când a fost cu pozele de la club și am zis că îl cred pe el.

Eu am trecut peste durerea pe care am simțit-o eu și am ales să îl protejez pe el. Nu știu cine a stat cu el când a plâns pe aici. Îmi pare foarte urât din partea lui. Eu nu am venit aici să dau în ei doi, eu am dat în el și i-am zis: „vezi că știu că o ai de când erai cu mine.” Nu l-am jignit pe el.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Rebecca spune despre Antoni că nu apreciază faptul că i-a fost alături

Citește și: VIDEO Conflict între Roberta și Virginia. Sebastian sare în apărarea iubitei sale. Ce anume i se reproșează tinerei. „Prin atitudinea asta tu te vezi superioară peste noi. Și e foarte urât.”

Antoni, discuție cu Rebecca
Antoni, discuție cu Rebecca[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Rebecca, discuție despre noua concurentă. Tânăra este de părere că se potrivește cu Antoni. “Eu nu dansez așa la televizor.”

Rebecca este de părere că Antoni nu a apreciat deloc momentele în care i-a fost alături și a ales pe el să îl creadă, chiar dacă ceilalți din casă spuneau alte lucruri.

Antoni: Îți zic cine m-a jignit.

Patrick, Robi, Sebastian, Moldo.

Rebecca: Pot să vorbesc, te rog frumos? Doamna Andreea, eu nu pot să vorbesc de el.

Robi: Vorbiți și voi pe rând. Sunteți singurul cuplu din casă care vorbiți unul peste altul.

Rebecca: Păi nu poate să se abțină.

Andreea Mantea:  Hai că poate ne zice ce a avut în gând.

Antoni: Nu că toată lumea era împotriva mea.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Rebecca: Nu am zis că toată lumea a fost împotriva ta. Nu vreau să mai zic pentru că se vede că el nu apreciază asta.

Andreea Mantea: Ce legătură are cu Criss?

Rebecca: Ce legătură are? Eu nu m-am luat de ea. Am zis că știu de el de când era cu mine. Nu am jignit, nu am zis nimic. Și faptul că tu nu vezi că eu sunt prezentă aici și dai o chestie de genul „măcar scapi de ea”, păi stai puțin, nu am zis așa ceva.

Antoni: Am zis așa ceva, doamna Andreea?

Rebecca: Eu nu ți-am zis să ne împăcăm. Este urât.

Antoni: S-a uitat în gura Robertei.

Rebecca: E urât ce faci și să vorbești așa de o fată care ți-a fost aproape și te-a protejat, foarte urât.

Rebecca, discuție cu Antoni
Rebecca, discuție cu Antoni[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

VIDEO Conflict între Roberta și Virginia. Sebastian sare în apărarea iubitei sale. Ce anume i se reproșează tinerei. „Prin atitudinea asta tu te vezi superioară peste noi. Și e foarte urât.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies