VIDEO Motivul pentru care Bianca este de părere că Alexandra îl simte nesigur pe Gagea. Ce explicație oferă tânărul. “Modul în care te-ai comportat cu ea creează niște insecurități.”

VIDEO Motivul pentru care Bianca este de părere că Alexandra îl simte nesigur pe Gagea. Ce explicație oferă tânărul. “Modul în care te-ai comportat cu ea creează niște insecurități.”
VIDEO Motivul pentru care Bianca este de părere că Alexandra îl simte nesigur pe Gagea. Ce explicație oferă tânărul. “Modul în care te-ai comportat cu ea creează niște insecurități.”

Discuție tensionată între Bianca și Gagea, după ce tânăra a spus că Alexandra nu se simte foarte sigură în preajma lui.

De la venirea Biancăi în Casa Iubirii, aceasta a observat câteva lucruri pe care a vrut să i le comunice lui Gagea, după ce tânărul a auzit când ea a făcut niște afirmații. Aceasta este de părere că nu îi oferă o siguranță brunetei.

Gagea: Bianca, ai spus că nu mă comport cum ar trebui. Cum trebuie să se comporte un iubit? Te întreb.

Există un barem cum trebuie să te comporți într-o relație?

Bianca: Nu, eu doar vorbeam strict de faptul ca persoana de lângă tine să nu fie geloasă, trebuie să îi oferi o siguranță. Iar tu, prin toate lucrurile, cel puțin de când sunt eu aici în casă, din punctul meu de vedere, nu i-ai oferit o siguranță.

Gagea: Am avut discuții cu ea pe care le știe toată casa.

De ceva timp, de când am venit de la nuntă, dar și înainte, dar nu m-am exteriorizat, am spus că nu mai e cum a fost odată. Să mă justific acum. De exemplu, când a fost faza cu fata la hotel, eu nu am putut să mă înțeleg cu ea și să mă asculte până nu ne certăm. Înțelegi? Tocmai din cauza aia m-a făcut să fiu mai rece. Eu i-am explicat o situație, că nu e ceea ce credeți voi, am făcut poze cu fata respective, iar ea: “cum arată?”.
Și ce a mai spus ea. Și cu figurile astea.

Bianca îi explică lui Gagea de ce nu inspiră încredere pentru Alexandra

Citește și: VIDEO Rebecca, discuție despre noua concurentă. Tânăra este de părere că se potrivește cu Antoni. “Eu nu dansez așa la televizor.”

Alexandra și Bianca
Alexandra și Bianca[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: VIDEO Sebastian, curios de ce s-a întâmplat în Camera Roșie între Roberta și Gagea. „Sebastian, vezi că ai trăit într-o minciună.”

După justificările lui Gagea cu privire la distanțarea de Alexandra, Bianca îi spune că ar fi trebuit să încheie aceste discuții încă de la început, iar lucrurile pe care le-a dat de înțeles au fost făcute prin atitudinea lui.

Alexandra: Eu cred că am fost și ironică, m-am și enervat.

Gagea: Fix chestia asta, să nu aibă încredere în mine. Am explicat fix cum a fost.

Bianca: Eu nu te judec de ce te comporți așa.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Gagea: Nu am zis că mă judeci.

Bianca: Nu te judec absolut deloc, ba, din contra, cred că ai un suflet bun, doar că, cel puțin de când sunt eu aici, în casă, modul în care te-ai comportat cu ea creează niște insecurități. Acum nu știu care este relația voastră, dar tu puteai să pui stop la toate lucrurile astea.

 

Alexandra și Virginia
Alexandra și Virginia[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO Bianca din Casa Iubirii, în lacrimi. Tânăra începe să regrete faptul că a venit în emisiune.“Nu vreau să o iau de la capăt. Nu știu dacă merită, Patrick, să trec prin toate astea, sincer.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies