Giulia Nahmany a realizat înghețata preferată a starului Dua Lipa. Ce combinație inedită preferă vedeta internațională? „Nu spune că nu îți place până nu încerci.”

Giulia Nahmany a realizat înghețata preferată a starului Dua Lipa. Ce combinație inedită preferă vedeta internațională? „Nu spune că nu îți place până nu încerci.”
Giulia Nahmany a realizat înghețata preferată a starului Dua Lipa. Ce combinație inedită preferă vedeta internațională? „Nu spune că nu îți place până nu încerci.”

Află din rândurile următoare care este înghețata preferată a starului Dua Lipa.

Giulia Nahmany a intrat în atenția urmăritorilor săi din mediul online, după ce a postat un video neobișnuit pe Instagram. Vedeta a descoperit înghețata preferată a artistei internaționale Dua Lipa și ulterior s-a gândit să pregătească și ea acest desert. Cu toate acestea, combinația de înghețată cu alte ingrediente neașteptate este una inedită. Descoperă din rândurile următoare cum a realizat Giulia Nahmany înghețata preferată a artistei Dua Lipa.

Nu spune că nu îți place până nu încerci. Căci și eu, dacă n-aș fi încercat, n-aș fi descoperit această combinație bizară, însă absolut delicioasă. “Ce nu face o vedetă pentru a atrage atenția!” am exclamat în timp ce urmăream clipul in care Dua Lipa povestea despre asocierea înghețatei de vanilie, cu ulei de măsline și cu sare de mare. Însă curiozitatea m-a determinat să încerc și eu, evident fără niciun fel de așteptări .”, a spus Giulia Nahmany pe Instagram.

Citește și: Înghețată de frișcă cu ciocolată rasă deasupra. Nu ai nevoie de o ocazie specială pentru a te bucura de ea!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Emilia Ghinescu, rețetă de înghețată, fără zahăr! Desertul pregătit de artistă, perfect pentru zilele călduroase de vară, care nu îngrașă: „Nu are zahăr, este sănătoasă și foarte bună!”

Care este combinația preferată de înghețată a starului Dua Lipa?

Dua Lipa este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste la nivel internațional, iar interviurile sale sunt urmărite cu interes de oameni din întreaga lume. Astfel, artista a stârnit controverse atunci când a dezvăluit în cadrul unui interviu că îi place foarte mult înghețata de vanilie combinată cu ulei de măsline și cu sare.

La rândul său, Giulia Nahmany a fost sceptică cu privire la această combinație, însă a zis să o încerce, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul a fost de-a dreptul spectaculos.

Am cumpărat o cutie de înghețată de vanilie, niște sare de mare celtica (v-o recomand, căci ea este responsabilă de aroma distinctă, fiind nerafinată și având un conținut ridicat de minerale…de unde și culoarea gri), și am garnisit totul cu un strop de ulei de măsline extravirgin.

Vă spun sincer, funcționează! Si încă cât de bine! ”, a mai spus Giulia Nahmany pe contul său de Instagram.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce semnifică florile din buchetul de mireasă al Lorei. Artista a publicat imagini de senzație de la evenimentul special

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies