VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”
VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Artistul a vorbit despre fosta lui soție.

După acuzațiile făcute de Larisa Uță, Alin Oprea a fost invitat în cadrul emisiunii „Follow us!”, difuzată pe Kanal D2, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre situația tensionată din familia sa.

Citește și: Larisa Uță vorbește despre presupusele vicii ale lui Alin Oprea: „Nu te faci bine de așa ceva. Halucinații, tremurat, mers în patru labe.”

 Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment?
Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Larisa Uță vorbește despre actele de violență dintre ea și Alin Oprea: „La el totul e dramatic și cu lacrimi în ochi. Spune că eram campioană la judo.”

Alin Oprea își dorește pace între el, copii și fosta soție

Solistul trupei Talisman susține că și-a iertat atât copiii, cât și fosta soție și tot ce își dorește în acest moment este liniște și pace.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

E greu să fac eu orice mișcare, pentru că ei sunt într-o poziție ostilă. Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor. Eu ce aș putea să fac? În ultimele emisiuni în care am fost, eu nu am vorbit despre ei decât foarte puțin. Întotdeauna am spus că indiferent de ce au făcut, îi iert. Și pe ea și pe ei.

Asta e, a trecut. Sunt copiii mei, fosta mea soție. Atât a dus-o pe ea mintea la momentul ăla, nu sunt eu Dumnezeu să o judec. Asta a făcut-o, o iert și merg mai departe. Asta nu înseamnă că mă împac cu ea sau mai am vreo relație cu ea, dar eu față de omul ăla nu mai am niciun resentiment. Nu îl urăsc cu nimic. S-au terminat lucrurile alea, le-am spălat.
Vreau să trăiesc fericit și liniștit că orice s-a întâmplat, până la urmă așa a vrut Dumnezeu. Poate că și ea face munca Domnului și așa trebuie să o facă, în felul ăla. Nu pot să o blamez pe ea pentru asta. Să o facă. Asta nu înseamnă că mai avem vreo treabă împreună, dar nici nu mai am drept împotriva ei cu nimic. Mi-am retras toate plângerile. Am avut plângeri penale la început.
Am fost și eu supărat că am fost scos afară din casă, nu am mai avut bani, nu am mai avut nimic. Ei stăteau toți acolo și spunea mereu de casa ei. Casa ta, dar eu eram în parc. În prima noapte m-am dus acolo, am încercat să intru, n-am putut, nu mi-a răspuns nimeni la telefon și am stat pe bancă în Cișmigiu toată noaptea. Am venit de la mare acasă și nu mi-a dat nimeni drumul să intru în casă
.”, a spus Alin Oprea.

  



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Adrian Minune, polițistul rău în viața copiilor săi! Cum și-a educat artistul copiii? „Am fost exigent cu copiii mei. Trebuia să joc rolul polițistului rău. ”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Vești bune pentru pensionarele din România! Cu cât vor crește pensiile de la 1 ianuarie 2025?

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies