VIDEO Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre legătura pe care o are cu sora sa, Violeta Bănică: „Ne și certăm, ne și iubim.”

VIDEO Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre legătura pe care o are cu sora sa, Violeta Bănică: „Ne și certăm, ne și iubim.”
VIDEO Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre legătura pe care o are cu sora sa, Violeta Bănică: „Ne și certăm, ne și iubim.”

Copiii lui Ștefan Bănică Jr. au o relație apropiată.

Ștefan Bănică Jr. se poate declara un tată mândru de cei trei copii ai săi. Dacă Alexandru, fiul său și al Laviniei Pîrva, este la vârsta la care descoperă lumea, Violeta Bănică, fiica pe care o are cu Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică, fiul artistului cu prima soție, Camelia Constantinescu, au ajuns la vârsta la care își fac tatăl mândru cu realizările lor.

În timp ce Radu i-a călcat pe urmele tatălui său, având o carieră de succes în industria muzicii, Violeta s-a transformat într-o adevărată domnișoară, fiind implicată alături de mama sa în proiecte umanitare și pregătindu-se intens pentru facultate.

Mai mult decât atât, Radu și Violeta au o relație apropiată, susținându-se reciproc unul pe altul și petrecând timp de calitate împreună.

În cadrul unui interviu oferit pentru WOWnews, Radu Ștefan Bănică a vorbit despre sora sa și despre relația pe care o are cu aceasta.

Radu Ștefan și Violeta Bănică, alături unul de altul

Citește și: Cum a privit Violeta Bănică divorțul părinților săi? Tânăra a fost afectată de separarea celor doi: „A fost de parcă mi-a picat o piatră în cap!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre legătura pe care o are cu sora sa, Violeta Bănică
Radu și Violeta Bănică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Radu Ștefan Bănică, despre planurile care vor să îl scoată de sub asocierea cu numele tatălui său. “Încerc să fac această decupare a imaginii mele.”

Tânărul a dezvăluit că relația cu sora sa este una foarte bună, normală, ca într-o familie. Cei doi mai au parte atât de situații tensionate, cât și de momente de iubire.

Este o relație normală cu Violeta, ne și certăm, ne și iubim. Toate aceste stări fac parte din familie. Îndepărtez băieții de Violeta după ce văd că nu e ce trebuie, dar în rest nu. Mâine-poimâine face 18 ani. Sunt atent, evident, dar nu sunt din ăsta să o restricționez sau ceva. Trebuie să ne trăim cu toții viața. ”, a spus artistul.

Cum se înțelege Violeta Bănică cu iubita fratelui său?

Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre legătura pe care o are cu sora sa, Violeta Bănică
Radu Ștefan Bănică și iubita sa [Sursa foto: Instagram]

Artistul a ținut să precizeze că între sora și iubita sa există o relație foarte bună.

Ea este atentă la fetele mele, dar acum sunt într-o relație, deci trebuie să fie atentă doar la una. Violeta se înțelege foarte bine cu iubita mea .”, a mai spus fiul lui Ștefan Bănică Jr.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Larisa Uță, despre momentul în care a venit acasă și a găsit toate pozele cu fața în jos: „M-am gândit că mama atunci când șterge pe acolo, la 70 de ani, distruge tot.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies