Ce lucruri a învățat Maia Morgenstern de la mama sa? „Orice ar fi fost, oricât de greu, cumpăra mama două felii de șuncă pe săptămână și alea pentru mine.”

Ce lucruri a învățat Maia Morgenstern de la mama sa? „Orice ar fi fost, oricât de greu, cumpăra mama două felii de șuncă pe săptămână și alea pentru mine.”
Ce lucruri a învățat Maia Morgenstern de la mama sa? „Orice ar fi fost, oricât de greu, cumpăra mama două felii de șuncă pe săptămână și alea pentru mine.”

Actrița a făcut dezvăluiri emoționante despre mama sa.

Maia Morgenstern a fost invitată recent în cadrul podcastului „Pacientul 2.0”, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre femeia care i-a dat viață. Actrița a povestit în repetate rânduri că la ea în familie tatăl a fost cel care s-a ocupat de educația ei, iar mama a fost cea care aducea banii în casă. Acum, a făcut alte dezvăluiri neștiute despre femeia care i-a dat viață.

Ce a învățat Maia Morgenstern de la mama sa?

Citește și: Maia Morgenstern și-a sacrificat familia pentru viața profesională: „Familia a fost mereu cea sacrificată. Nu știu dacă aș schimba. Asta a fost opțiunea mea!”

Ce lucruri a învățat Maia Morgenstern de la mama sa?
Maia Morgenstern[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Maia Morgenstern nu se consideră o mamă bună! Actriță a dezvăluit că a pus cariera pe primul loc! „N-am fost o fiică bună, n-am fost o mamă bună. Timpul e limitat.”

Printre lecțiile importante pe care mama actriței i le-a oferit fiicei sale a fost cea a respectului de sine. Maia Morgenstern a povestit cum mama sa, oricât de greu îi era să strângă un ban, îi cumpăra mereu două felii de șuncă.

Mai mult decât atât, mama actriței avea foarte mare grijă de sine și de aspectul său, iar în fiecare săptămână se ducea la coafor, chiar dacă banii erau limitați.

Respectul de sine l-am învățat în familie, la mama. Mama se purta cu părul cărunt, cu părul alb și a traversat perioade foarte grele, foarte complicate din multe puncte de vedere și sub toate aspectele. Din punct de vedere material, vai și amar.

Orice ar fi fost, oricât de greu, cumpăra mama 2 felii de șuncă pe săptămână și alea pentru mine. Nu îmi dădea sendvișuri la școală pentru că nu toți copiii aveau. Orice s-ar fi întâmplat, mama mergea o dată pe săptămână la coafor. Cu bigudiuri, cu tot, orice s-ar întâmpla. Singura excepție a fost atunci când m-am născut eu și o lună nu s-a dus la coafor. Noi stăteam pe Calea Victorie, acolo și se programa la coafor.
Când s-a întors de acolo, eu eram mică și am băgat mâinile în păr și s-a stricat
.”, a povestit îndrăgita actriță despre mama sa.   

Ce lucruri a învățat Maia Morgenstern de la mama sa?
Maia Morgenstern [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

VIDEO Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre legătura pe care o are cu sora sa, Violeta Bănică: „Ne și certăm, ne și iubim.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Balanță au nevoie să se înțeleagă mai mult.”

Robert aruncă bomba în gală! „N-am venit aici să-mi găsesc iubită”. Aflați cum reacționează Giuly duminică, 22 deptembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies