VIDEO Cum prepară Alina Laufer lahmacun? „Astăzi o să facem o rețetă tradițional turcească îndrăgită de toată lumea care a fost pe străzile Istanbului.”

Rețeta Alinei Laufer de lahmacun
Alina Laufer

Află din rândurile următoare care este rețeta de lahmacun a Alinei Laufer.

Alina Laufer are mereu cele mai gustoase și rapide rețete, pe care le împărtășește cu pasionații de gătit în cadrul rubricii „Să crești mare!”, difuzată la Kanal D. De data aceasta, frumoasa blondină a venit cu o rețetă turcească de lahmacun.

Astăzi o să facem o rețetă tradițional turcească îndrăgită de toată lumea care a fost pe străzile Istanbului, un fel de fast food.

Se numește lahmacun .”, a spus Alina Laufer.

Rețeta Alinei Laufer de lahmacun

Citește și: VIDEO Secretul Alinei Laufer pentru limonada de casă. “Va fi și foarte aspectuoasă, pe lângă că o să fie foarte gustoasă.”

Rețeta Alinei Laufer de lahmacun
Rețeta Alinei Laufer de lahmacun[Sursa foto: freepik]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Salată de conopidă caldă, cu sos tahini și sos de roșii, rețeta Alinei Laufer. „Cât ai zice pește, mâncarea este pe masă.”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de Alina Laufer, pentru prepararea acestei rețete avem nevoie de următoarele ingrediente: 

  • carne de vită;
  • ceapă;
  • usturoi;
  • roșii;
  • ardei;
  • pasta de tomate;
  • pătrunjel;
  • foi de plăcintă;
  • unt topit.

Mod de preparare:

Rețeta Alinei Laufer de lahmacun
Rețeta Alinei Laufer de lahmacun[Sursa foto: freepik]

Alina Laufer a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu. Prima dată, vedeta a dat toate legumele prin blender, apoi le-a amestecat cu pasta de tomate și cu carnea. Ulterior, a luat foile de plăcintă, pe care le-a pus pe hârtia de copt unsă cu puțin unt topit și deasupra a pus din nou unt topit, iar apoi amestecul de carne cu legume.

A pus plăcinta la cuptor, iar rezultatul a fost de-a dreptul delicios.

Avem nevoie de jumătate de ceapă, câțiva căței de usturoi. Punem și ardei, roșie, pătrunjel. Adăugăm și pasta de tomate. Punem carnea, sosul și sare. Amestecăm. Cu aceste foi trebuie să lucrați repede, pentru că ele se usucă foarte ușor. Ungem puțin hârtia de copt, luăm o foaie și o stropim cu unt.

Trebuie să fie un strat potrivit de foi, nici foarte subțire, nici foarte gros. Carnea o punem într-un strat subțire. Dăm la cuptorul preîncălzit la 220 de grade până când carnea s-a făcut. Lahamcunul nostru e gata. A stat aproximativ 25 de minute la cuptor. Miroase fantastic. Un mic truc pe care vi-l împărtășesc: eu când am de tăiat foi, plăcinte, folosesc foarfeca. ”, a explicat Alina Laufer pe YouTube.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Rețeta de tiropita a Alinei Laufer: „Astăzi o să facem un preparat cu specific grecesc! Vom face tiropita.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies