Cine este Giulia Huidu. „Pe mine ma deranjează că nu este la fel de ordonat precum am visat eu că va deveni cândva.”

Cine este Giulia Huidu. „Pe mine ma deranjează că nu este la fel de ordonat precum am visat eu că va deveni cândva.”
Cine este Giulia Huidu

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Giulia Huidu!

Giulia Huidu, cunoscută și drept Giulia Anghelescu, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică pop din țara noastră.

Cine este Giulia Huidu

Cine este Giulia Huidu[Sursa foto: Facebook]

Giulia a debutat pe scenă la vârsta de 6 ani, la o celebră emisiune, iar în 1995 și-a lansat prima casetă cu melodii. După câteva colaborări în diverse trupe, în 2000 s-a alăturat formației Candy, dar a ales o carieră solo în 2004, lansând albumul "Giulia".

În 2008, a câștigat o emisiune de dans, iar din 2009 a devenit solista trupei DJ Project, cu care a lansat hituri de succes.

Ce studii are Giulia Huidu

În 2002, Giulia Huidu s-a mutat din orașul natal, Galați, în București și a finalizat studiile la Colegiul „Gheorghe Lazăr”. Mai apoi, vedeta și-a continuat studiile la Facultatea de Sociologie și Psihologie din cadrul Universității „Spiru Haret”.

Cum s-a cunoscut Giulia Huidu cu partenerul ei de viață, Vlad Huidu

Cine este Giulia Huidu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Giulia Huidu trăiește de mai bine de 16 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Vlad Huidu. Cei doi sunt căsătoriți încă din anul 2012 și au împreună doi copii, pe Antonia Sabina și pe Eduard Mikael.

În urmă cu câțiva ani, aceasta a discutat despre cum s-au cunoscut. Vedeta a mărturisit că l-a cunoscut pe Vlad Huidu pe vremea când acesta lucra ca operator de cameră la un post TV. Aceștia s-au intersectat pe coridoare și, deși au simțit imediat o atracție reciprocă, nu au anticipat unde îi va duce relația lor.

„Pe vremea aceea lucram la un post de televiziune.

Filmam și ne-am întâlnit pe holuri. Era într-o fustiță roșie, scottish. Îmi plăcea ca apariție, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta. Ne-am întâlnit de câteva ori. M-a invitat la ziua ei.(...) Era doar o prietenie la început. S-a transformat la un moment dat în ceea ce este astăzi. El mai dădea semne, dar nu voiam să le văd”
, a spus ea în cadrul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D.

Cine este Giulia Huidu[Sursa foto: Facebook]

De asemenea, artista a făcut mărturisiri despre cum este viața de familie alături de soțul ei. Aceasta a dezvăluit că partenerul ei de viață nu poate să-i refuze fiicei lor nimic, motiv pentru care ajunge să îi cumpere tot ce vrea.

Citește și: Andreea Mantea îl contactează pe fostul iubit al Rebeccăi! Care este, de fapt, relația dintre cei doi? Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu- stirilekanald.ro

„Nu este ușor deloc. Adolescența în 2024 este cu totul diferită față de cum era adolescența noastră. Dar, atâta timp cât tu, ca părinte, știi să setezi niște reguli foarte clar, foarte rar mă abat de la aceste reguli. Asta nu înseamnă că suntem niște părinți stricți, doar avem grijă ca, copiii noștri să fie în siguranță. Suntem prietenii lor, dar în primul rând părinți.”, au mai declarat cei doi soți.

(...) Normal, avem control parental pe telefoane. Știm exact cât stau, cum stau. E bine să nu stea foarte mult pe telefon. Avem această regulă, până la 18 ani vor merge cu noi în vacanță. Vor merge în tabere, excursii cu colegii, prietenii, dar vacanțele cu părinții vor rămâne până la 18 ani, cu sau fără voia lor.”, au mărturisit ei, în urmă cu ceva timp pentru Spynews.ro

Cum reușește Giulia Huidu să aibă o căsnicie fericită alături de soțul ei

Cine este Giulia Huidu[Sursa foto: Facebook]

Deși relația dintre Giulia Anghelescu și Vlad Huidu merge foarte bine, Giulia recunoaște că dezordinea partenerului său o deranjează uneori. La începutul relației, ea reacționa impulsiv în astfel de situații, însă odată cu venirea pe lume a celor doi copii, abordarea ei s-a schimbat. Cu timpul, Giulia a devenit mai răbdătoare și înțelegătoare, iar relația lor a evoluat într-un mod mai calm și echilibrat.

„Am reușit să ne construim cu foarte multă răbdare. În primul rând am construit o prietenie frumoasă între noi, clar suntem cei mai buni prieteni și vorbim extraordinar de mult în continuare, despre orice, la orice oră din zi și din noapte. Cred că asta a ajutat foarte mult relația noastră să crească și să ajungă în punctul în care este astăzi.(...) Pe mine ma deranjează că nu este la fel de ordonat precum am visat eu că va deveni cândva, am visat, speranța moare ultima practic. Dar, am învățat să nu mai fiu impulsivă, clar nu mă mai enervez din nimicuri, iar acest lucru ne-a ajutat foarte mult în ultimii ani. După ce au apărut copii ne-am certat mai rar, iar atunci când am făcut-o, ne-am certat constructiv. Noi ne certăm cu un scop, să învățăm ceva din cearta aia”, a povestit ea pentru sursa menționată mai sus.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„Pe mine mă deranjează” Giulia Anghelescu a oferit detalii din interiorul mariajului cu Vlad Huidu. Ce nu poate să-i accepte nici acum soțului său?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat

Întrebări amuzante pentru băieți la prima întâlnire. Ce să-l întrebi ca să stârnești hohote de râs și să-l cunoști mult mai bine

Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies