Un actor a câștigat primul mare premiu de 50.000 de lei la "The Floor"

Un actor a câștigat primul mare premiu de 50.000 de lei la
Un actor a câștigat primul mare premiu de 50.000 de lei la "The Floor"

Aseara, după patru ediții pline de suspans și lupte intense pentru dominarea uriașei podele LED, Alex, actor de profesie, a reușit să învingă și să isi adjudece premiul de 50.000 de lei.

Duelul de infarct al serii  trecute s-a dat între Alex și Vlad. Pe parcursul edițiilor precedente, Vlad s-a remarcat prin câștigarea a 9 dueluri, în timp ce Alex a triumfat doar în 3. Finala s-a desfășurat sub presiunea unei ultime întrebări cu răspunsuri multiple, unde doar unul dintre cele trei răspunsuri era corect. Domeniul final a fost cu “Ingrediente cheie” din domeniul culinar. Cei doi concurenti au fost nevoiti sa aleagă ingredientul care se regăsea în preparatele propuse de “The Floor”.

După un duel plin de adrenalină, Alex a reușit să se impună și a fost declarat campionul primei serii de joc complet la "The Floor".

"The Floor"  a oferit telespectatorilor un spectacol captivant în care doar cei mai bine pregătiți concurenți au reușit să avanseze. Alex, prin determinare și cunoștințe solide, a cucerit întreaga podea și a plecat acasă cu premiul fabulos de 50.000

de lei. Saptamana viitoare, sambata, de la 21:00, o noua serie de 49 de concurenti vor intra pe podeaua gingantica pentru a castiga marele premiu de 50.000 de lei. Nu pierdeti, in fiecare sambata si duminica, de la 21:00, quiz-ul “The Floor, prezentat de Dan Negru, la Kanal D!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

4 sfaturi pentru îmbunătățirea vieții tale sociale

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Scene șocante în București: o adolescentă de 16 ani, fără permis, a lovit 5 mașini după o urmărire ca-n filme

Care este secretul cornulețelor perfecte? Bunica Emilia de pe TikTok l-a dezvăluit! „Prăjiturile astea uscate sunt bune că le ții într-o cutie metalică și le păstrezi mai multe zile.”

Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...


Cookies