Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”
Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Artistul a avut parte de o întâmplare neașteptată în aeroport.

Culiță Sterp este foarte apreciat de mulți oameni atât pentru talentul său muzical, cât și pentru bunătatea de care a dat dovadă în repetate rânduri. Manelistul a pornit de jos și știe cum e să nu ai, iar de aceea ori de câte ori are ocazia este generos cu cei din jurul lui. Cu toate acestea, acum a avut parte de o întâmplare neașteptată.

Culiță Sterp, refuzat de un om căruia a vrut să îi ofere bani

Citește și: Ce schimbări s-au produs în stilul de viață al Getei Sterp de când este însărcinată? „Nu e bine pentru că vedeam asta și pe tenul meu.”

Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport?
Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Ce a pățit Daniela Iliescu în trafic. Partenera lui Culiță Sterp a povestit ce s-a întâmplat când a fost oprită de poliție. “Lecția de astăzi este că mai bine nu o iei pe scurtătură.”

Artistul a povestit în mediul online întâmplarea de care a avut parte într-un aeroport. Culiță Sterp a vrut să facă un gest frumos pentru un om muncitor, dar a ajuns să fie refuzat.

Citește și: Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu- stirilekanald.ro

Să vă povestesc o întâmplare de acum de la 7 dimineața din aeroport. Stăteam aici pe bancă. Nu mai e nimeni lângă mine. Era un domn din Nepal, un băiat de 24 de ani. Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face în România. A zis că e de vreo 3 ani, lucrează prin Alba Iulia. L-am văzut că era muncitor. I se vedeau mâinile că erau muncite.

Am dat noroc cu el și foarte respectuos, umil așa. Am vrut să îi dau niște bani. Eu am instinctul ăla și atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. Am scos banii din buzunar. Aveam vreo 700-800 de lei cash la mine și am vrut să i dau pe toți. Nu a vrut să îi ia. M-am rugat de el și nu a vrut să ia banii.
I-a fost frică și a și plecat de lângă mine. Mă simt și prost așa. Nu știu ce a crezut omul ăla. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană și nu a vrut să ia banii. Nu știu. Pe de-o parte mă gândesc cât de simțit a fost, umil, vorbea respectuos. Nu a vrut să ia banii. Am vrut să îi fac un bine, să îi dau niște bani și nu a vrut să ia.
Nu am mai pățit niciodată în viața mea să dau la cineva bani și să nu vrea. E primul om
.”, a povestit artistul în mediul online.

Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport?
Culiță Sterp [Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Larisa Uță îl acuză pe Alin Oprea că nu este un tată mândru de copiii lui: „Tu dai în băiatul tău în ziua nunții și eu plâng toată noaptea.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, alături de fiica și fiul Medanei în plin uragan al scandalului cu fosta soție. Mesajul transmis de solist: "Decât să trăiești în minciună, în trădare, în infidelitate, în scandal"

Noi reguli în privința pensiei anticipate! Ce criterii trebuie să îndeplinească pensionarele pentru a ieși la pensie cu cinci ani mai devreme?

Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies