VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri emoționante despre mama sa: „Mama era o femeie foarte frumoasă și care nu a avut o viață ușoară. Întotdeauna zâmbea, era veselă.”

VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri emoționante despre mama sa: „Mama era o femeie foarte frumoasă și care nu a avut o viață ușoară. Întotdeauna zâmbea, era veselă.”
VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri emoționante despre mama sa: „Mama era o femeie foarte frumoasă și care nu a avut o viață ușoară. Întotdeauna zâmbea, era veselă.”

Jurnalista a vorbit cu emoție în glas despre femeia care i-a dat viață.

Mona Nicolici este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi din țară, pentru căldura sa și pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri emoționante despre viața sa personală.

Ce nu a învățat-o mama pe Mona Nicolici?

Citește și: Mona Nicolici vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mona Nicolici, dezvăluiri emoționante despre mama sa
Mona Nicolici[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „A acceptat să fiu singurul critic al lui”. Mona Nicolici s-a căsătorit în secret, după ce a divorțat în urmă cu puțin timp

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Vedeta de televiziune a vorbit despre femeia care i-a dat viață, mărturisind ce a învățat-o și care sunt lucrurile pe care a fost nevoită să le „fure” de la mama sa, deoarece aceasta nu i le-a spus niciodată.

E foarte greu să mă gândesc la ea. Îmi e greu fără să nu îmi tremure vocea. De la mama am învățat foarte multe lucruri. Partea asta cu frumusețea, care nu are neapărat legătură cu frumusețea fizică, deși mama era o femeie foarte frumoasă și care nu a avut o viață ușoară. Întotdeauna zâmbea, era veselă. Era mai optimistă decât cred eu că am reușit să fiu.

Am învățat multe de la ea, dar nu știu ce nu a reușit să mă învețe. Cred că nu m-a învățat cum să fiu mamă, dar am furat asta de la ea. Nu m-a învățat să gătesc, deși gătesc foarte bine și tot de la ea am învățat, dar nu a stat niciodată lângă mine să mă învețe să fac un fel de mâncare. Cred că nu m-a învățat despre cum este să rămâi pe picioarele tale într-o relație, ca să nu te pierzi.
Mama a iubit foarte mult și cred că a și suferit în aceeași măsură, dar nu a vorbit despre asta aproape niciodată. Asta nu a vorbit-o cu mine niciodată și mi-ar fi plăcut să mă învețe
.”, a spus Mona Nicolici.

Mona Nicolici, despre relația cu fiica sa

Mona Nicolici, dezvăluiri emoționante despre mama sa
Mona Nicolici[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu- stirilekanald.ro

Jurnalista a vorbit și despre fiica sa, Maria, pe care la rândul ei nu a învățat-o unele lucruri, dar căreia i-a fost mereu alături indiferent de situație.

Nici eu nu am făcut asta cu fiica mea, deși am vorbit cu Maria mult. Maria este exact cum eram eu. Ea niciodată nu venea să îmi spună. Încerc eu să vorbesc cu ea, însă cu amândoi copiii mei am stat de vorbă despre momentele dificile din viața mea.

Am așteptat să îmi adreseze întrebări, le-am răspuns cu foarte multă sinceritate și cred că măcar așa am reușit să îi învăț ceva din ceea ce am trăit eu. De multe ori mă gândesc că aș vrea să îi spun Mariei lucruri. Mă tem că nu vrea să mă ascult. Așa cred că se întâmplă între mame și fiice de multe ori, din păcate .”, a mai spus Mona Nicolici.
 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Larisa Iordache, cuprinsă de dorul mamei sale: „Mi-e dor să mă zăpăcească, mi-e dor să îmi spună că nu am făcut aia bine, că nu i-a plăcut aia. Aveam și momente în care eram pe un piedestal.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat

Horoscop 27 septembrie 2024. O zodie este destul de agitată astăzi

Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies