Modul inedit prin care Geta Sterp a anunțat sexul copilului! Ce spun versurile melodiei cântate de sora lui Culiță Sterp?

Modul inedit prin care Geta Sterp a anunțat sexul copilului! Ce spun versurile melodiei cântate de sora lui Culiță Sterp?
Modul inedit prin care Geta Sterp a anunțat sexul copilului! Ce spun versurile melodiei cântate de sora lui Culiță Sterp?

Geta Sterp a anunțat sexul copilului! Sora lui Culiță Sterp a ales o melodie prin care să își anunțe urmăritorii.

Geta Sterp este însărcinată cu primul copil, iar fiica mamei Geta este mai fericită ca niciodată de când a aflat vestea cea mare. Tânăra nu a ținut sarcina ascunsă de urmăritorii ei, deoarece își dorește să mențină întotdeauna o legătură strânsă cu toți cei care o îndrăgesc și o admiră pentru autenticitate, hărnicie și sinceritate. Astfel, chiar dacă burtica începe să crească, tânăra nu s-a dat în lături de la anumite activități pe care le făcea de zi cu zi și nici nu a fost mai puțin activă în mediul online.

De această dată, tânăra a ales un mod inedit în care să-și anunțe urmăritorii ei de sexul copilului. În timp ce se afla în mașină, aceasta a pus o melodie, iar fericită și cu zâmbetul pe buze îi cânta versurile.

„La Dumnezeu m-am rugat,

Mi-a dăruit un băiat,

Să am inima împăcată,

Te rog, Doamne, dă-mi și o fată.

Dă-mi, Doamne, la băiatul meu,

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Să nu ducă în viață greu.”, spun versurile melodiei cântate de Geta Sterp.

Prin versurile melodiei și prin descrierea adăugată la videoclip, Geta Sterp a anunțat că va fi mamă de băiat, iar fericirea de pe chipul ei arată că și-a dorit acest lucru.

Tot cu zâmbetul pe buze, Getuța fredonează și faptul că își dorește o fată, așa că ne putem gândi că aceasta își dorește să mai devină mamă pe viitor.

“BĂIAT o să aibă mama!”, a mai scris Geta Sterp lângă videoclip.

Cum este viața Getei Sterp de când este însărcinată

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Geta Sterp-însărcinată
Geta Sterp-însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Akif nu mai are mult de trăit. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 24 septembrie, începând cu ora 20:00- kanald.ro

Citește și: A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu- stirilekanald.ro

Citește și: Geta Sterp, momente de melancolie în curtea vecinilor. Ce a găsit tânăra în timp ce se întorcea de la biserică. “Ce repede trece viața... nici nu realizăm.”

Tânăra s-a confruntat și ea cu mici dileme în sarcină, așa cum aproape toate femeile însărcinate o fac. Fiind mereu activă în mediul online, aceasta face adesea videoclipuri prin care se postează în anumite situații de viață.

Astfel, în momentul în care burtica Getuței a început să crească, și-a dat seama că anumite articole vestimentare pe care le-a purtat până acum, nu-i mai sunt bune, chiar înainte să meargă la un eveniment important pentru ea. Sora lui Culiță și-a creat în mediul online o comunitate numeroasă care îi este alături și o susține în diferite situații, astfel, de când a anunțat că este însărcinată, nu a ascuns niciun detaliu despre cum se descurcă de zi cu zi, la treburile casei sau inclusiv ce se întâmplă în mașină atunci când este nevoită să poarte centura de siguranță.
Tânăra nu a renunțat nici la treburile din bucătărie, chiar dacă este însărcinată, iar aceasta s-a postat adesea pregătind numeroase preparate pentru întreaga familie.

Geta Sterp, mamă de băiat
Geta Sterp, mamă de băiat[Sursa foto: Instagram]

View this post on Instagram

A post shared by Geta Sterp (@getasterp)



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Geta Sterp, momente de melancolie în curtea vecinilor. Ce a găsit tânăra în timp ce se întorcea de la biserică. “Ce repede trece viața... nici nu realizăm.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Poveștile pierderilor colosale ale vedetelor din România la jocurile de noroc

Astrologul Marian Golea: Cum se calculează corect zodia în astrologia chineză, în funcție de locul nașterii: „Au două zile de naștere”

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies