VIDEO Cum arată rutina pe care Deea Maxer o are de zi cu zi și care sunt lucrurile prin se echilibrează. „Săptămâna mea îmbină foarte multe activități care pot uneori duce la anxietate.”

VIDEO Cum arată rutina pe care Deea Maxer o are de zi cu zi și care sunt lucrurile prin se echilibrează. „Săptămâna mea îmbină foarte multe activități care pot uneori duce la anxietate.”
VIDEO Cum arată rutina pe care Deea Maxer o are de zi cu zi și care sunt lucrurile prin se echilibrează. „Săptămâna mea îmbină foarte multe activități care pot uneori duce la anxietate.”

Satena a vorbit despre rutina de zi cu zi, despre activitățile sale, responsabilități, dar și echilibru între toate sarcinile efectuate peste zi.

Fosta soție a lui Maxer a vorbit, în cadrul emisiunii Sport, dietă, o vedetă, moderată de Florentina Opriș, despre responsabilitățile pe care le are de zi cu zi, despre cât de activă este și cum uneori anumite activități o pot duce la anxietate, din cauza faptului că nu are grijă de ea așa cum ar trebui.  „Se spune că atunci când intri în bucătărie, ca atunci când vii de la serviciu și poate ești încărcat negativ cu nereușitele zilele respective, trebuie să lași energiile negative la ușă.

Când intri în bucătărie, în momentul în care te speli pe mâini, îți iei ținuta de gătit și îți prinzi părul, trebuie să lași energiile negative. Responsabilitatea căpătă cote din ce în ce mai mari, copiii cresc și responsabilitățile sunt parcă mai mari, dar, evident, îmi asum. Am devenit mamă de tânără, sunt o femeie activă, extrem de ambițioasă, așa că da, săptămâna mea îmbină foarte multe activități care pot uneori duce la anxietate, din cauza lipsei de somn, alimentație incorectă, poate lipsa de mișcare, fiind tot timpul la birou.
Dacă găsim un echilibru, eu zic că e bine.”,
a povestit Deea Maxer.

Cum reușește Deea Maxer să își găsească echilibrul

Citește și: Ce spune Dinu Maxer despre frustrările din carieră. Cum se raportează artistul la veniturile din muzică. „Eu trăiesc din frustrarea că nu am reușit să fac mai mulți bani.”

Deea Maxer
Deea Maxer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Dinu Maxer, despre începuturile relației cu Magdalena Chihaia. Cum și-a dat seama artistul că trebuie să se îndrepte către ea? „Am început să citesc semnalele pe care le aveam. Nu a avut concurență.”

Aceasta a mai vorbit și despre lucrurile care o ajută să se echilibreze și mărturisește că are foarte multe nopți în care nu doarme, din cauza oboselii.

Cu toate acestea, încearcă mereu să găsească soluții pentru o alimentație sănătoasă, dar cel mai important, să găsească timp pentru ea, sfat pe care îl oferă și doamnelor, mai ales mămicilor.  „Încercând să-mi dau seama ce lipsește. (Nr. Cum își găsește echilibrul). Am nopți în care dorm foarte puțin pentru că sunt foarte obosită. Îmi dau seama că nici cu alimentația nu reușesc să mă echilibrez, fiind tot timpul pe fugă, uitând să mănânc.
Mănânc la birou, mănânc în mașină, mănânc pe fugă mănânc atunci când gătesc seara pe fugă pentru copii, dar încerc să mă odihnesc, să mă hidratez, să îmi echilibrez alimentația și să găsesc și timp pentru mine. Este foarte important, doamnelor, mămici mai ales, să vă găsiți timp și pentru voi. Atunci când copiii adorm, faceți o baie caldă, cu o carte în mănă, muzică bună, ceva tratamente, poate cosmetice.”,
a mai spus Deea Maxer.

Citește și: Akif nu mai are mult de trăit. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 24 septembrie, începând cu ora 20:00- kanald.ro

Citește și: "A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea- stirilekanald.ro

Deea Maxer
Deea Maxer[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Dinu Maxer, despre emoțiile trăite în momentul nunții. Ce spune artistul despre acest eveniment important din viața oamenilor. “Nu este ușor să treci pentru nuntă.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Mâncare tradițională din enchiladas. Este suficient de sățioasă și impresionantă pentru a fi servită la evenimente mai speciale!

Rebecca și Antoni, o ultimă întâlnire în camera roșie: „Vreau să avem o discuție de final! Merită asta din partea mea!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi

A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu


Cookies