Top 7 ținute de toamnă pentru a aborda un stil franțuzesc

tinute de toamna
Top 7 ținute de toamnă pentru a aborda un stil franțuzesc

Te poți inspira din mai multe stiluri vestimentare, pentru a face ținutele de toamnă. Însă știai și de acestea?

Află din rândurile următoare, care sunt doar câteva dintre ținutele de toamnă, pe care le poți încerca, pentru a aborda un stil franțuzesc.

 

1. Trenci foarte chic

Trenciul este un must-have al garderobei de toamnă în stil parizian și nu fără motiv. E piesa care adaugă un aer clasic și sofisticat oricărei ținute, în timp ce te protejează de vremea ușor răcoroasă.

Dacă vrei să adopți acest look tipic franțuzesc, începe cu un tricou simplu sau un pulover subțire, alb sau gri fiind opțiuni perfecte, și combină-le cu blugii preferați. Adaugă un trenci în tonuri neutre, precum kaki, crem, bej, sau, pentru un stil mai sobru, poți alege negru sau bleumarin. La capitolul încălțăminte, botinele sunt alegerea perfectă pentru toamnă și completează de minune acest look. Culorile neutre sunt cele mai practice, dar dacă vrei să aduci un strop de culoare, vișiniu sau verde adaugă un plus de stil.
Această combinație este perfectă atât pentru o ieșire relaxată, cât și pentru o plimbare prin peisajul de toamnă.

Citește și: Cum să îți îmbunătățești aspectul: 5 sfaturi pentru a arăta mai bine

Top 7 ținute de toamnă pentru a aborda un stil franțuzesc[Sursa foto: freepik]

Citește și: 5 accesorii pe care le poți purta pentru a-ți îmbunătăți aspectul la prima întâlnire

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

2. Rochie cu cizme până la genunchi

Rochiile feminine combinate cu cizme până la genunchi fac un duo absolut fermecător pentru toamnă. Chiar dacă imprimeurile florale sunt asociate de obicei cu primăvara, o rochie poate fi surprinzător de versatilă și toamna. Alege tonuri mai subtile și nuanțe bogate, precum vișiniu, maro sau verde, care se potrivesc perfect cu atmosfera sezonului. Optează pentru rochii cu mâneci lungi, ideale pentru zilele mai răcoroase, mai ales când iarna se apropie.

Cizmele până la genunchi din piele sau piele întoarsă sunt alegerea perfectă pentru a completa rochia. Pe lângă faptul că îți vor ține picioarele calde, vor adăuga și un efect de alungire. Încheie look-ul cu o geantă clasică, cu o formă structurată și suficient spațiu pentru toate lucrurile tale esențiale, va completa ținuta perfect. 

Top 7 ținute de toamnă pentru a aborda un stil franțuzesc[Sursa foto: freepik]

3. Denim pe denim

Denim cu denim poate părea o alegere îndrăzneață, dar cu un aer franțuzesc devine imediat super șic.

Începe cu o geacă din denim, lejeră, pe care o poți purta peste o cămașă, pentru un plus de căldură. Combină apoi cu blugi evazați cu talie înaltă sau blugi drepți pentru un look clasic, parizian. Completează ținuta cu botine, cele din piele întoarsă sunt perfecte pentru toamnă. Adaugă câteva accesorii fine, cum ar fi o eșarfă, o curea subțire și bijuterii delicate. Ținuta este simplă, ideală pentru o zi relaxată.

tinute de toamna in stil frantuzesc
Top 7 ținute de toamnă pentru a aborda un stil franțuzesc[Sursa foto: freepik]

4. Pulover cu blugi și botine

Simplifică-ți ținutele de toamnă  cu un look parizian chic. Tot ce îți trebuie este un pulover tricotat gros, blugii preferați și o pereche de botine elegante pentru a obține acel vibe de toamnă tipic franțuzesc. Alege un pulover ușor supradimensionat pentru a echilibra silueta blugilor slim. Când vine vorba de culori, nuanțele neutre sunt mereu o alegere sigură.

Poartă puloverul cu blugi skinny sau drepți pentru a menține proporțiile echilibrate, și adaugă botine rafinate. Completează ținuta cu o geantă simplă tip crossbody sau una din piele, pentru un look confortabil.

Top 7 ținute de toamnă pentru a aborda un stil franțuzesc[Sursa foto: freepik]

Citește și: Akif nu mai are mult de trăit. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 24 septembrie, începând cu ora 20:00- kanald.ro

Citește și: "A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea- stirilekanald.ro

5. Lux în piele

Pentru un look de toamnă parizian super cool, încearcă o combinație dintre o geacă de piele și o fustă din piele întoarsă, ideală pentru serile răcoroase când vrei să adaugi un plus de stil. O fustă lungă dă un aer luxos, dar totodată relaxat. Poți adăuga o jachetă de piele pentru un vibe parizian plin de atitudine. Completează ținuta cu cizme înalte, până sub genunchi, care îți vor alungi silueta și vor da eleganță. În ceea ce privește geanta, alege una mică, perfectă pentru o seară în oraș sau ocazii unde vrei să te simți elegantă și naturală.

exemple de tinute pentru sezonul rece
Top 7 ținute de toamnă pentru a aborda un stil franțuzesc[Sursa foto: freepik]

6. Palton din lână

Este ceva cu adevărat elegant în combinarea pieselor clasice cu accente de culoare neașteptate. O haină de lână confortabilă, un pulover cu guler înalt și blugi clasici alcătuiesc baza ținutei. Pentru a adăuga un strop de originalitate și culoare, alege o pereche de botine roșii sau într-o altă nuanță îndrăzneață, plus șosete asortate. E o metodă subtilă, dar de efect, de a-ți pune amprenta personală pe garderoba de toamnă. Completează totul cu o geantă din piele pentru un look autentic franțuzesc.

haine in stil frantuzesc
Top 7 ținute de toamnă pentru a aborda un stil franțuzesc[Sursa foto: freepik]

7. Sacou cu blugi

Sacourile nu ies niciodată din modă, toamna, și sunt un element de bază în garderoba oricărei fete. Sunt perfecte pentru stratificare, poți să le porți peste un tricou în zilele calde sau peste un pulover mai gros când vine frigul. Pentru un look de toamnă parizian, poartă o bluză sub sacou, pentru un contrast delicat și feminin, care echilibrează liniile drepte. Asortează totul cu o pereche de blugi și botine elegante pentru un outfit care îmbină perfect stilul formal cu cel casual, ideal atât pentru ieșirile din weekend, cât și pentru evenimentele de seară.

tinute de toamna femei
Top 7 ținute de toamnă pentru a aborda un stil franțuzesc[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Care sunt tendințele în machiaj pentru toamna 2024. Ce spun specialiștii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Rețea de escroci destructurată în Spania! Femei păcălite cu sute de mii de euro de bărbați care se pretindeau că sunt Brad Pitt

Horoscop 29 septembrie 2024. O zodie are mai mult curaj

Cine este și câți ani are Seray Özkan, care joacă rolul Çagla Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”! Iată cum arăta carismatica actriță înainte de începerea filmărilor

A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu


Cookies