VIDEO Care este secretul lui Joseph Hadad pentru aluatul gogoșelelor choux

VIDEO Care este secretul lui Joseph Hadad pentru aluatul gogoșelelor choux
VIDEO Care este secretul lui Joseph Hadad pentru aluatul gogoșelelor choux

Fie că jonglează cu arome exotice sau prepară rețete clasice, renumitul chef reușește să dezvăluie esența fiecărui preparat.

Pentru a crea un desert delicios și crocant, urmați acești pași cu grijă și răbdare, iar rezultatul va fi pe măsură.

Citește și: Rețeta de Choux a Roxanei Blenche: „Acestea era Choux-urile pe care le mâncam eu la cofetării când eram mică!”

VIDEO Care este secretul lui Joseph Hadad pentru aluatul gogoșelelor choux[Sursa foto: freepik]

Citește și: Tarta cu mere, rețeta pentru un desert delicios a lui chef Joseph Hadad. “Apa ajută zahărul să nu capete un gust amar!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 160 de grame faină
  • 1/4 linguriță sare
  • 45 de grame zahăr alb
  • 100 de grame unt
  • 240 de mililitri apă
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

VIDEO Care este secretul lui Joseph Hadad pentru aluatul gogoșelelor choux[Sursa foto: Instagram]

Începeți prin a topi untul, zahărul și un praf de sare într-o crăticioară cu apă. Adăugați făina și amestecați bine până când nu mai rămâne niciun cocoloș.

Trebuie să obțineți un aluat fin, catifelat, care să curgă ușor, dar să aibă consistență. Frământați cu mixerul timp de 1 minut, pentru a-i oferi structură. Această etapă ajută aluatul să capete elasticitatea necesară. Apoi, adăugați pe rând ouăle, așteptând câteva secunde între fiecare adăugare pentru a permite ouălor să se încorporeze bine în aluat. Acesta este secretul pentru un aluat aerat și pufos!

După ce toate ouăle sunt bine amestecate, frământați aluatul încă 2 minute la viteză mică, apoi creșteți volumul și mai frământați 1 minut la viteză mare, pentru a-i da textură.

Odată ce aluatul este gata, puneți-l la frigider pentru 30 de minute. Acest pas îi va permite să se odihnească și să se stabilizeze, astfel încât să fie perfect pentru prăjit. Folosind un poș, creați formele dorite direct în uleiul preîncălzit. Prăjiți-le pe ambele părți până când devin frumos rumenite. Aluatul se va umfla spectaculos, așa că nu puneți prea multă cantitate deodată. Serviți desertul cald alături de înghețata preferată și fructe proaspete.
Presărați cu zahăr pudră și puțină scorțișoară pentru un plus de savoare. Chef Joseph Hadad a ales înghețata de vanilie alături de căpșune, zmeură și afine proaspete. Poftă bună!

Citește și: Akif nu mai are mult de trăit. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 24 septembrie, începând cu ora 20:00- kanald.ro

Citește și: "A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea- stirilekanald.ro

Secretele renumitului chef atunci când pregătiți acest preparat:

VIDEO Care este secretul lui Joseph Hadad pentru aluatul gogoșelelor choux[Sursa foto: Instagram]

Asigurați-vă că aluatul s-a răcit puțin înainte de a adăuga ouăle, altfel există riscul să le gătiți prea repede. Uleiul nu trebuie să fie în cantitate mare, dar suficient pentru că formele să se prăjească uniform. Atenție la cantitatea de aluat pusă în ulei, deoarece acesta se va umfla considerabil.

Vezi
această postare pe Instagram

O postare distribuită de Joseph Hadad (@chef_joseph_hadad)



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Tarta cu mere, rețeta pentru un desert delicios a lui chef Joseph Hadad. “Apa ajută zahărul să nu capete un gust amar!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Rețea de escroci destructurată în Spania! Femei păcălite cu sute de mii de euro de bărbați care se pretindeau că sunt Brad Pitt

Anunț pentru pensionare! Ce se întâmplă cu deciziile de la recalcularea pensiilor

Cine este și câți ani are Seray Özkan, care joacă rolul Çagla Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”! Iată cum arăta carismatica actriță înainte de începerea filmărilor

A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu


Cookies