Cum a slăbit Adrian Minune 15 kilograme în 6 luni și motivul pentru care a ajuns să ia această decizie? „Mănânc ce mâncam înainte.”

Cum a slăbit Adrian Minune 15 kilograme în 6 luni și motivul pentru care a ajuns să ia această decizie? „Mănânc ce mâncam înainte.”
Cum a slăbit Adrian Minune 15 kilograme în 6 luni și motivul pentru care a ajuns să ia această decizie? „Mănânc ce mâncam înainte.”

Artistul a vorbit despre stilul de viață după ce a slăbit 15 kilograme.

Adrian Minune, cunoscutul și îndrăgitul artist, a făcut mărturisiri, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, după ce a slăbit 15 kg. Acesta apelat la o intervenție chirurgicală, iar în jumătate de an a reușit să scape de kilogramele nedorite și mărturisește că a făcut acest lucru ca o schimbare pentru vârsta de 50 de ani. Acesta a mai adăugat că mănâncă același preparate ca înainte, doar că în cantități mici. 

„Eu zic că mă simt mult mai bine de când am slăbit 14-15 kg în șase luni. A trebuit să fac această schimbare pentru că a venit și vârsta de 50 de ani. Eu mă simțeam bine când aveam 51 kg, acum am 58. Cred că mai dau 2 kg jos. Dar e bine ca în 6 luni să slăbești 15 kg. Mănânc ce mâncam înainte, dar foarte puțin.
Se pune un nod și nu mai ai cum să mănânci.”
, a mărturisit Adrian Minune.

Schimbările pe care și le dorește Adrian Minune, odată cu împlinirea vârstei de 50 de ani

Citește și: Adrian Minune, polițistul rău în viața copiilor săi! Cum și-a educat artistul copiii? „Am fost exigent cu copiii mei. Trebuia să joc rolul polițistului rău. ”

Adrian Minune
Adrian Minune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Ce fel de tată este Adrian Minune pentru copiii lor și ce spun aceștia despre implicarea mamei sale în educație. “Cred că l-am perceput și noi mai sever.”

Artistul a mai adăugat că în ultima perioadă a devenit mai reținut, mai atent cu tot ce se întâmplă în jurul lui, iar atunci când vine vorba să dezvăluie ceva, se gândește de mai multe

ori înainte. În urmă cu câteva zile, Adrian Minune a vorbit despre schimbările vârstei de 50 de ani și a mărturisit că își dorește să își acorde mai mult timp pentru el, mai ales acum, când toți copiii lui sunt realizați și la casele lor. Este fericit pentru toate reușitele de până acum și își dorește să se axeze mai mult pe familie și pe propria persoană, ca o schimbare importantă pentru corpul și mintea sa.
„Nu vreau să spun la televizor ce lucrez și în ce cred. Cred în bunul Dumnezeu, dar mai reținut, mai atent, cu toate că știu că am multe greșeli și sunt cel mai păcătos.”, a mai spus artistul.

Adrian Minune
Adrian Minune[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce spune Adrian Minune despre cariera sa și cum vrea să marcheze vârsta de 50 de ani. “Cred că e momentul să fac și eu ceva pentru mine.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Rețea de escroci destructurată în Spania! Femei păcălite cu sute de mii de euro de bărbați care se pretindeau că sunt Brad Pitt

Anunț pentru pensionare! Ce se întâmplă cu deciziile de la recalcularea pensiilor

Cine este și câți ani are Seray Özkan, care joacă rolul Çagla Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”! Iată cum arăta carismatica actriță înainte de începerea filmărilor

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies