Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”
Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

Tenismenul și-a spus partea de adevăr despre divorțul de mama fetiței sale.

Gabriel Trifu și Catrinel Sandu au trăit o frumoasă poveste de dragoste pe parcursul căreia au rezultat două fetițe. Ulterior, însă, la scurt timp după venirea în America, tenismenul și vedeta de televiziune au hotărât să divorțeze. Catrinel Sandu a spus în repetate rânduri că de vină pentru divorț ar fi fost tatăl fetiței lor și infidelitatea acestuia.

Acum, invitat în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, tenismenul și-a deschis sufletul și a hotărât să își spună partea de adevăr legată de divorțul de mama fetițelor sale.

Gabriel Trifu, despre divorțul de Catrinel Sandu

Citește și: Cum au aflat părinții lui Catrinel Sandu că ea a divorțat de tatăl copiilor. Cum a reușit să le ascundă acest lucru. “Dacă i-aș fi adus la mine, i-aș fi terminat.”

Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu
Gabriel Trifu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Catrinel Sandu a vorbit despre întâlnirile de după divorț: „Nu îmi trebuia și nu îmi imaginam să mă întâlnesc din nou! Nu aveam energie și nici măcar nu mă gândeam.”

Sportivul susține că de vină pentru divorț ar fi fost chiar fosta bebelușă. Mai mult decât atât, Gabriel Trifu a declarat că în momentul în care Catrinel l-a acuzat de infidelitate, cei doi erau separați de ceva timp.

Ea pleca dinainte și eram deja supărat pe treaba asta, plus evenimentele și chestiile pe care ea le făcea în afara relației noastre, având probele respective, am decis că trebuie să ne oprim. Ea nu cred că a fost afectată de ruptura noastră propriu-zisă ca și cuplu. Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru, pentru că ea clădise o imagine de perfecțiune vizavi de cuplul nostru și de relația noastră de familia.

Atunci, problema asta o ardea pe ea cel mai mult. Când noi eram, ea ieșea cu prietenele, avea aceleași preocupări, își vedea de treaba ei, dar aici în România pe ea o ardea că nu știa cum să dea această veste.

Mie îmi păsa foarte mult de fete, ce se întâmplă cu fiicele mele. Pe mine mă ardea ce facem cu fetele. Nu știam dacă să divorțăm, dacă asta e cel mai bine pentru fete sau să mai stăm.

Nu aveam răspunsul meu, nici ea nu îmi dădea un răspuns. Bineînțeles că pentru ea cel mai bine era să stau, pentru că astfel nu mai dădea explicații nimănui și asta era treaba.

Citește și: Giuly, ceartă aprigă cu Bianca: "Ești falsă!" Robert intervine și o pune la punct pe iubita lui. Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro

Atunci, având o casă cu etaj, am decis ca eu să stau la etaj și ea la parter separat, locuind în același casă cu fetele noastre. Pentru ea nu se schimba cu nimic, dar ani întregi nu am avut nicio relație ca soț-soție. ”, a declarat Gabriel Trifu.

Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu
Catrinel Sandu[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum a slăbit Adrian Minune 15 kilograme în 6 luni și motivul pentru care a ajuns să ia această decizie? „Mănânc ce mâncam înainte.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Horoscop zilnic, 26 septembrie 2024: O zodie se confruntă cu probleme în plan financiar. Trebuie să înceapă să economisească

Dana Rogoz, dezvăluiri din viața de familie! Cum reușește actrița să păstreze flacăra iubirii aprinsă cu soțul său? „Ne-am dat seama că și pentru mine și pentru Radu contează foarte mult.”

Povestea impresionantă a meșterului cioplitor care dă viață lemnului! Tradiția și credința se împletesc în atelierul sculptorului Ion Rodoș 

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies