Află din rândurile următoare cum prepară Giulia Nahmany rețeta sa de biscuiți dietetici.
Giulia Nahmany promovează în mediul online un stil de viață sănătos și echilibrat. Astfel, vedeta este preocupată de alimentația sa și împărtășește adesea și cu urmăritorii săi din mediul online rețete gustoase și sănătoase. De data aceasta, Giulia Nahmany a venit în fața urmăritorilor săi cu o rețetă delicioasă de biscuiți dietetici.
„ Ori de cate ori îmi este poftă de ceva dulce, aceste cookies cu ovăz și făină de migdale se potrivesc la fix.
Rețeta de biscuiți dietetici a Giuliei Nahmany
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente:
- o cană de ovăz fără gluten
- o cană de făină de migdale
- o lingură de praf de copt
- 2 linguri de pastă de susan (tahini)
- 1-2 linguri de sirop de arțar
- o linguriță de esență de vanilie
- un ou
- câteva chips-uri de ciocolată fără zahăr
Mod de preparare:
Giulia Nahmany a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu și rapid, iar rezultatul de-a dreptul delicios.
„ Într-un bol mare amesteca ingredientele uscate (ovăzul și făina de migdale), împreună cu praful de copt și cu sarea. Adaugă apoi 2 linguri generoase de pastă de susan (tahini), cam tot atât sirop de arțar, o linguriță de esență de vanilie si puțină apă. Incorporează la final și un albuș de ou, sau dacă dorești ca această rețetă să fie vegană, semințe de in măcinate, și amesteca bine compoziția. Poți completa și cu câteva chips-uri de ciocolată fără zahăr, însă nu este obligatoriu.
Acum este momentul să pornești cuptorul, iar cât timp acesta se încălzește, poți pregăti o tavă mare pe care așezi hârtie de copt. Cookies-urile nu trebuie sa aibă o formă bine definita, le poți modela ușor in palme sau pur si simplu poți lua din compoziție cu lingura și așeza în tavă.
Vezi această postare pe Instagram