VIDEO TJ Miles, dezvăluiri despre copilăria sa: „Bunica mea din partea mamei este una dintre cele mai speciale persoane din viața mea.”

VIDEO TJ Miles, dezvăluiri despre copilăria sa: „Bunica mea din partea mamei este una dintre cele mai speciale persoane din viața mea.”
VIDEO TJ Miles, dezvăluiri despre copilăria sa: „Bunica mea din partea mamei este una dintre cele mai speciale persoane din viața mea.”

Tânărul a vorbit despre bunica sa.

TJ Miles a fost invitat recent în cadrul emisiunii „În Oglindă”, acolo unde și-a deschis sufletul și a oferit detalii neștiute despre viața sa. Tânărul a vorbit despre copilărie și despre familia sa.

Bunica lui TJ Miles, un personaj semnificativ în copilăria sa

Citește și: Cum a cucerit-o Mircea Geoană pe soția sa? „Era foarte bine crescut, foarte politicos. Vorbea limbi străine, era un tip foarte educat, citit.”

TJ Miles, dezvăluiri despre copilăria sa
TJ Miles[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Romanița Iovan vorbește deschis despre bărbații din viața sa: „N-am avut niciodată în viața mea un bărbat mai puternic decât mine. Toți bărbații m-au ajutat așa cum au putut ei mai bine.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cunoscutul influencer a dezvăluit că perioada copilăriei este asociată cu prezența bunicii sale în viața sa, care a reprezentat o persoană de referință în creșterea lui.

Îmi aduc aminte că în bucătărie aveam o măsuță și un colțar unde bunica îmi făcea cartofi prăjiți cu brânză și cu ouă ochi. Asta mâncam atunci. Îmi aduc aminte că beam și ceai de tei cu biscuiți. Bunica mea din partea mamei este una dintre cele mai speciale persoane din viața mea. Ea m-a crescut. Părinții mei au fost ocupați cu munca. Bunica din partea tatălui e din București.

Ea nu a fost în Constanța decât foarte rar și nu prea îmi aduc aminte de ea. Când deschid ușa îmi aduc aminte de bunica mea, de bucătăria unde mâncam mâncarea aia. Bunica mea m-a învățat tabla înmulțirii în bucătărie .”, a spus TJ Miles.

TJ Miles vorbește despre părinții săi

TJ Miles, dezvăluiri despre copilăria sa
TJ Miles[Sursa foto: Instagram]

Tânărul a vorbit și despre părinții săi, dar și despre greutățile prin care aceștia au trecut în timpul regimului comunist.

Tatăl meu muncea foarte mult în bucătărie. Amândoi sunt ingineri civili. Mama mea lucra ca inginer la șantierul naval. Tatăl meu lucra mai mult prin afară. La un moment dat era plecat în Libia. După comunism au vrut să își refacă viața. Familia mea a pierdut mult în timpurile alea. Ne-au luat multe chestii și au luat-o de la 0. Tatăl meu tot căuta mai mult și nu voia să stea aici, voia să găsească mai mult.

L-a ambiționat chestia asta .”, a mai spus TJ Miles.  



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Carmen Brumă, dezvăluiri despre relația de 25 de ani cu Mircea Badea. Cum și-au păstrat de fiecare dată echilibrul? „Pe termen lung, dacă doar unul cedează, nu merge.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Horoscop zilnic, 26 septembrie 2024: O zodie se confruntă cu probleme în plan financiar. Trebuie să înceapă să economisească

Horoscop 2 octombrie 2024. O zodie trebuie să fie foarte atentă la comunicare și la ceea ce urmează să transmită azi

Nuntă de poveste în Istanbul! Celebra actriță Meriç Aral, care a jucat în serialul turcesc Destăinuiri, s-a căsătorit cu renumitul actor Serkan Keskin, pe care publicul l-a cunoscut în producția Doctorul minune

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies