În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, Akif îi face o dezvăluire șocantă lui Omer

În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, Akif îi face o dezvăluire șocantă lui Omer
În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, Akif îi face o dezvăluire șocantă lui Omer

În noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, evenimentele dramatice, neașteptate, se succeed cu repeziciune în viața personajelor preferate ale producției.

Accidentul în care a fost implicat Orhan, și a cărui victimă este Cansu, declanșează panica  în familia Eren. Nebahat nu își revine din drama pe care o trăiește, de când a aflat că Akif o înseală, în continuare, cu Surreya, dar bărbatul său, în schimb, se bucura din plin de ultimele sale zile de viață, după ce a aflat diagnosticul crunt primit de la medicul neurochirurg.

Akif nu știe însă că s-a produs o încurcătură teribilă, iar analizele sale îi permit acestuia să aibă o viață îndelungată, și face tot posibilul pentru a repara parte dintre greșelile săvârșite până acum. Mai mult, bărbatul îi va face o mărturisire șocantă lui Ömer, care vizează familia tânărului.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ayla face eforturi pentru a-l scoate din viața copiilor săi pe Gökhan, și apelează la sprijinul iubitei lui Berk, Aybike, în vreme ce Oğulcan, fiind tot mai apropiat de anturajul lui Sarp, continuă să aibă neînțelegeri cu vărul său, Omer, iar un proiect al liceului, în care cei doi tineri sunt implicați fac ca relația dintre ei să devină extrem de tensionată.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop 1 octombrie 2024. O zodie se bucură de o stabilitate financiară bună

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Furtuna Ashley lovește România! Bucureștiul și sudul țării, sub amenințarea unui ciclon polar. Temperaturile scad până la 15 grade: ”Vom interveni cu o alertă generală”

Veste proastă pentru femeile din România! Motivul pentru care vor fi nevoite să scoată mai mulți bani din buzunar la cumpărături

Cine este și câți ani are Murat Divitçioğlu, care joacă rolul Gökhan, tatăl biologic al lui Berk, în serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată celebrul actor în postura de tătic, dincolo de platourile de filmare

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies