6 culori de păr care fac furori în toamna 2024. Tendințele de care te vei îndrăgosti

Nuanțe de păr pentru toamna anului 2024
Nuanțe de păr pentru toamna anului 2024

Iată ce culori de păr te vor scoate din anonimat în toamna anului 2024. Nuanțele care îți vor schimba complet look-ul.

Doamnele și domnișoarele care se gândesc să facă o schimbare de look în această toamnă trebuie să știe care sunt culorile ce vor reuși să te scoată din anonimat. Dacă iubești și tu să fii în ton cu natura și să întorci toate privirile din jurul tău, află ce se poartă în această toamnă în materie de culoarea părului și cu siguranță te vei bucura și tu de rezultatele pe care le vei obține.

Dacă te-ai gândit în ultima perioadă la o schimbare, acum este momentul să prinzi curaj și să dai o notă de personalitate părului tău.

Balayage maro

Citește și: Must-have de toamnă – care sunt cele mai la modă modele de bluze pentru damă

Culori de păr pentru toamna 2024
Culori de păr pentru toamna 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Vopsea cu amoniac sau fără? Cum o alegi pe cea potrivită pentru părul tău

Toamna este momentul perfect în care putem să experimentăm și să încercăm lucruri noi, deoarece natura ne permite să ne asortăm cu o mulțime de nuanțe din jurul nostru. Dacă ești o iubitoare a nuanțelor de maro, atunci balayage-ul în aceste culori reprezintă cu siguranță coafura pe care trebuie să o încerci, deoarece îmbină mai multe tonuri aflate printre preferințele tale. Acest tip de balayage asigură o tranziție lentă între culoarea naturală a părului și decolorare, astfel că nu va trebui să te preocupi de fiecare dată de rădăcinile crescute.

Nuanțele de portocaliu

6 culori de păr care fac furori în toamna 2024. Tendințele de care te vei îndrăgosti
6 culori de păr care fac furori în toamna 2024. Tendințele de care te vei îndrăgosti[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Dacă ești o persoană îndrăzneață, cu siguranță poți opta pentru nuanțele de portocaliu, care te vor scoate din anonimat și se vor potrivi perfect cu toate culorile tomnatice pe care alegi să le porți.

Poți opta pentru o nuanță picantă combinată cu portocaliu cald și aprins, dar și pentru o nuanță de scorțișoară pentru un efect îndrăzneț. Această combinație reușește să-ți ofere o notă de curaj, iar dacă se află pe lista de dorințe, acum este momentul să o încerci.

Brunet ciocolatiu

Culori de păr pentru toamna 2024
Culori de păr pentru toamna 2024[Sursa foto: freepik]

Pentru doamnele și domnișoarele care vor să păstreze o nuanță cât mai naturală a părului, dar vor să opteze pentru o culoare mai caldă decât un brunet normal, pot opta pentru un brunet ciocolatiu, pe o bază în aceeași nuanță,

folosindu-se și de câteva influențe de caramel. Această culoare va crea profunzime și eleganță, dar și o notă de rafinament, fără să vă gândiți că nu se va potrivi în următoarele anotimpuri. Dacă v-ați gândit să schimbați nuanța părului, acum este momentul să faceți asta.

Rom condimentat

Nuanțe de păr pentru toamna anului 2024
Nuanțe de păr pentru toamna anului 2024[Sursa foto: freepik]

O altă schimbare de look poate să întoarcă privirile asupra voastră, iar dacă vă doriți să experimentați mai multe nuanțe, această coafură este cu siguranță pentru voi și este modalitatea perfectă pentru a fi purtată în această toamnă.

Nuanța este realizată pe o bază pe caldă de scorțișoară, iar șuvițele rămân păstrate  până spre vârful părului.

Citește și: Gagea se simte atras de Criss? Antoni fierbe de gelozie: "O place!" Rebecca o pune la zid pe concurentă. Aflați ce se va întâmpla, joi, 26 septembrie, în ''Casa iubirii'', de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro

Cupru

Culori de păr pentru toamna 2024
Culori de păr pentru toamna 2024[Sursa foto: freepik]

Dacă îți dorești o notă îndrăzneață, dar care să nu iasă foarte mult în evidență și să se potrivească personalității tale misterioase, nuanțele de cupru au un loc binemeritat în topurile culorilor pe care ar trebui să le încerci în această toamnă. Este realizată dintr-o bază de roșu închis, iar șuvițele arămii strălucitoare din jurul feței îți vor accentua luminozitatea și îți vor pune de fiecare dată ochii în valoare.

Roz pal

Nuanțe de păr pentru toamna anului 2024
Nuanțe de păr pentru toamna anului 2024[Sursa foto: freepik]

Dacă îți dorești să optezi pentru o nuanță foarte deschisă, iar tenul tău este, de asemenea, în nuanțe reci, atunci culoarea părului în roz pal este alegerea perfectă pentru tine și reprezintă una din tendințele de culoare pe care trebuie să le atingi în această toamnă. Dacă și tu simți nevoia unei schimbări importante, acum poți alege dintr-o gamă variată de jocuri și combinații, iar odată ce vei afla care din ele te va pune în evidență, cu siguranță îți vei da seama că ai optat pentru cea mai bună alegere.  



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Vopsea cu amoniac sau fără? Cum o alegi pe cea potrivită pentru părul tău

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Furtuna Ashley lovește România! Bucureștiul și sudul țării, sub amenințarea unui ciclon polar. Temperaturile scad până la 15 grade: ”Vom interveni cu o alertă generală”

Ești o persoană friguroasă? Top 3 lucruri pentru persoanele care nu suportă frigul

Simay Barlas, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta celebra actriță în urmă zece ani, la începutul carierei sale

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies