Ce să faci cu prietenii toamna asta. Activități pentru toate gusturile

   Ce să faci cu prietenii toamna asta. Activități pentru toate gusturile
Ce să faci cu prietenii toamna asta. Activități pentru toate gusturile

Toamna a venit cu temperaturi mai prietenoase decât cele pe care le-am avut vara aceasta, așa că este momentul ca tu și prietenele tale să faceți mai multe lucruri împreună. Fie că preferi activități relaxante, în interior, sau aventuri în aer liber, acest sezon oferă o mulțime de posibilități, iar noi îți dăm câteva exemple interesante.

Petrecere în pijamale cu filme și gustări

Organizează o petrecere în pijamale la tine acasă, iar pe site-ul onepuff.ro vei descoperi toate detaliile de organizare pentru una memorabilă. Noi îți sintetizăm esența: ai nevoie de câteva perne confortabile, pături pufoase și o selecție de filme sau seriale care sunt pe gustul vostru.

Pregătește câteva gustări cum ar fi popcorn, chipsuri, alune și un desert de sezon - o tartă cu mere, de exemplu. Pentru a adăuga un plus de savoare serii, poți pregăti câteva băuturi, în funcție de gusturile fiecărei persoane.

Seară de gătit

O seară de gătit sau baking împreună cu prietenele este o altă activitate de interior care te poate apropia și mai mult de ele. Puteți alege să pregătiți împreună rețete delicioase specifice acestui sezon. Gătiți supă de dovleac, plăcintă cu mere sau fursecuri cu scorțișoară.

Gătitul împreună este o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate, de a râde și de a crea amintiri de neuitat. La finalul serii, vă puteți bucura de toate bunătățile pregătite împreună.

Atelier de decorațiuni handmade pentru Halloween

Halloween-ul este o sărbătoare tot mai populară la noi, astfel că poți să o marchezi împreună cu prietenele tale. Organizează un atelier de creații handmade și vă puteți distra realizând decorațiuni tematice pentru Halloween cum ar fi dovleci sculptați, ghirlande din frunze uscate sau măști de Halloween, însă pe Country Living vei descoperi mult mai multe idei interesante.

Pe lângă faptul că este o activitate creativă și relaxantă, aveți ocazia de a vă pune imaginația la lucru și de a crea amintiri plăcute împreună.

Picnic în parc

Dacă îți place natura, toamna este sezonul perfect pentru un picnic relaxant în parc. Alege o zi însorită de weekend și lansează invitația. Împachetați gustări și luați cu voi un termos cu ceai sau cafea. Odată ajunse în parc, puteți savura ce ați luat cu voi, în timp ce vă bucurați de peisajul de toamnă și împărtășiți ultimele noutăți din viața voastră.

Un weekend la munte

Dacă ție și prietenelor tale vă place aventura, atunci vă puteți organiza un weekend la munte, la cabană, unde puteți să vă bucurați de natură și aer curat. Toamna transformă peisajele montane în adevărate tablouri, iar aerul proaspăt și liniștea sunt ideale pentru a vă relaxa și a vă încărca bateriile.

Pe lângă drumețiile prin pădurile colorate spectaculos de toamnă, vă puteți bucura de seri liniștite în fața șemineului, jucând jocuri de societate sau povestind până târziu.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum să alegi încălțămintea potrivită în funcție de tipul de jeans

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Furtuna Ashley lovește România! Bucureștiul și sudul țării, sub amenințarea unui ciclon polar. Temperaturile scad până la 15 grade: ”Vom interveni cu o alertă generală”

4 zodii care vor avea de pierdut pe toate planurile în luna octombrie 2024

Cine este și câți ani are Murat Divitçioğlu, care joacă rolul Gökhan, tatăl biologic al lui Berk, în serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată celebrul actor în postura de tătic, dincolo de platourile de filmare

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies