Adriana Bahmuțeanu vorbește despre schimbările care s-au produs în viața sa în ultimii 10 ani: „Mi-am căutat soluții și așa am luat-o pe calea psihologiei.”

Adriana Bahmuțeanu vorbește despre schimbările care s-au produs în viața sa în ultimii 10 ani: „Mi-am căutat soluții și așa am luat-o pe calea psihologiei.”
Adriana Bahmuțeanu vorbește despre schimbările care s-au produs în viața sa în ultimii 10 ani: „Mi-am căutat soluții și așa am luat-o pe calea psihologiei.”

Vedeta a studiat psihoterapia de familie.

Adriana Bahmuțeanu a fost invitată în cadrul emisiunii „Sport, Dietă și o Vedetă”, difuzată pe Kanal D, acolo unde a vorbit despre schimbările care s-au produs în viața sa în ultimii 10 ani.

Adriana Bahmuțeanu, psiholog și psihoterapeut

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre cum arată, în viziunea ei, bărbatul potrivit. Ce spune vedeta TV despre diferența de vârstă dintre doi parteneri? „Nu cred că e iubire autentică acolo.”

Adriana Bahmuțeanu vorbește despre schimbările care s-au produs în viața sa în ultimii 10 ani
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre procedurile de îngrijire și care este rutina pe care jurnalista o are acasă? „Mi se pare o pierdere de timp, mă duc din bun simț.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

După ce a trecut prin controversatul divorț de Silviu Prigoană, jurnalista s-a reinventat și a început să studieze psihologia.

Astfel, Adriana Bahmuțeanu s-a specializat în psihoterapie de familie.

Acum 10 ani am luat-o pe un alt drum pentru că simțeam că lucrurile în viața mea nu merg în direcția care trebuie și simțeam că am nevoie să mă vindec. Nu găseam soluții concrete, reale la provocările de zi-cu-zi. Cu copiii, după un divorț care s-a prelungit ca și conflict timp de ani întregi și așa mai departe.

Mi-am căutat soluții și așa am luat-o pe calea psihologiei și după 10 ani în care am tăcut din gură, acum pot să mă laud pentru că am toate certificările. Sunt psiholog și psihoterapeut. Am studiat foarte mult psihoterapia de familie .”, a spus prezentatoarea TV.

Adriana Bahmuțeanu, sfaturi pentru femeile care ajung la vârsta mijlocie

Adriana Bahmuțeanu vorbește despre schimbările care s-au produs în viața sa în ultimii 10 ani
Adriana Bahmuțeanu [Sursa foto: Facebook]

În vârstă de 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu a trecut prin numeroase experiențe, unele pozitive, altele negative, care au format-o ca om. Astfel, vedeta le sfătuiește pe femei să se pună pe primul loc în viață și să evolueze zilnic către binele personal.

Citește și: Conflictul dintre Rebecca și Criss ia amploare! „Îmi zici tu mie așa ceva?!”. Andreea Mantea ia o decizie drastică! Aflați ce se întâmplă în episodul de vineri, 27 septembrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro

„La vârsta de mijloc a vieții vine o provocare, care se numește criza vârstei de mijloc. Unii oameni o iau în sus, își schimbă profesia, se schimbă ei ca persoane, se dezvoltă spiritual, emoțional, își vindecă niște răni din copilărie, încep o nouă viață. Sunt alții care sunt plafonați și spun că sunt prea bătrâni ca să mai încerce ceva, ca să o ia de la capăt. Atunci rămân în zona de confort, în joburi care nu îi mai satisfac, în niște meserii pe care poate le urăsc de-a dreptul.

Treaba ta este să îți vezi de ale tale, să te pui pe primul loc în viața ta. Nu e nimic greșit în asta, să te iubești pe tine, să te validezi pe tine, să te respecți pe tine și în fiecare zi să faci ceva pentru binele tău și pentru starea ta de fericire .”, a mai spus jurnalista.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Alina și Ilan Laufer, dezvăluiri din interior vieții de familie! Cine ia deciziile în casă? „Nu îmi place să iau eu deciziile importante, pentru că implică foarte multă responsabilitate.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Finalul trilogiei „Moromeții” debutează cu fast la Teatrul Național București pe 13 noiembrie

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

De ce s-au despărțit, de fapt, Patrick și Nona! Ce i-a făcut să-și spună „adio”: „De acolo a început...”

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies