VIDEO Roberta, acuzații dure la adresa lui Giuly și a lui Robert: „Robert a adus-o pe Giuly la hotel în ultimul hal, de nu se ținea pe picioare.”

VIDEO Roberta, acuzații dure la adresa lui Giuly și a lui Robert: „Robert a adus-o pe Giuly la hotel în ultimul hal, de nu se ținea pe picioare.”
VIDEO Roberta, acuzații dure la adresa lui Giuly și a lui Robert: „Robert a adus-o pe Giuly la hotel în ultimul hal, de nu se ținea pe picioare.”

Robert a răbufnit în Casa Iubirii.

Ultima ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată pe Kanal D, îi aduce în prim-plan pe Robert, Giuly și Roberta. Cea din urmă le aduce acuzații grave celor doi parteneri.

Ce a spus Roberta despre Giuly?

Citește și: VIDEO Robi, hotărât să încerce să o cucerească pe Teodora! „Singura fată care îmi place mult ești tu, Teodora. Poate să intre oricine acum, îmi place Teodora.”

Roberta, acuzații dure la adresa lui Giuly și a lui Robert
Roberta, acuzații dure la adresa lui Giuly și a lui Robert[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: VIDEO Patrick este deranjat de ținuta Biancăi! Concurentul îi atrage atenția: „Ținuta m-a deranjat. Sunteți femei frumoase, vreți să vă puneți în valoare, vreți să fiți sexy.”

Concurenta susține că Robert și-ar fi adus partenera la hotel într-o stare care nu îi făcea cinste.

Roberta: Când Robert cu Giuly au avut un date, Robert a adus-o pe Giuly la hotel în ultimul hal, de nu se ținea pe picioare.

Eu cu Alexandra am văzut-o și i-am spus să doarmă, pentru că ea făcea ca toate alea și voia să plece de la hotel. Mie nu mi se pare respectuos ca un bărbat care spune că iubește să o aducă pe iubita lui în halul ăla la hotel.

Giuly: Doamne, deci nu pot să cred!

Roberta: Știai oricum că asta este.

Eu mi-am schimbat părerea despre Robert în momentul ăla.

Robert: Aici nu se mai poate. Câtă invidie este aici, nu se mai poate!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Roberta: Robert, mie nu mi se pare normal ca un bărbat să își aducă iubita în halul ăsta.

Giuly: Dar nu e adevărat.

Robert: Extraordinar!

Roberta: Ca să se înțeleagă de ce eu nu te susțin, Robert, că nu o să fac asta doar să fiu susținută în online.”, a fost o parte din dialogul purtat în Casa Iubirii.

Robert a răbufnit!

Roberta, acuzații dure la adresa lui Giuly și a lui Robert
Roberta, acuzații dure la adresa lui Giuly și a lui Robert[Sursa foto: Captură YouTube]

La auzul acestor vorbe, Robert nu s-a mai controlat și a răbufnit.  

Robert: Roberta, jalnic! Jalnic, Roberta!

Andreea Mantea: Roberta, ai vreo dovadă?

Roberta: Alexandra și mesajele cu ea în care mi-a spus că nu știe ce să facă, iar eu m-am dus și am văzut-o.

Citește și: Conflictul dintre Rebecca și Criss ia amploare! „Îmi zici tu mie așa ceva?!”. Andreea Mantea ia o decizie drastică! Aflați ce se întâmplă în episodul de vineri, 27 septembrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro

Andreea Mantea: Alexandra, i-ai dat mesaj în care i-ai spus că nu știi ce să faci?

Alexandra: Nu, eu eram la hotel și ea a venit. Mi s-a părut că e ceva neclar. După care, Roberta a venit să ia ceva de la mine și a văzut și ea. Am stat puțin la mine, după care noi am plecat la mall.

Giuly: Stați să vă spun, doamna Andreea, pentru că mie nu îmi este rușine să spun. Am fost la penultimul date privat pe care noi l-am avut. Înainte de a pleca de la date-ul respectiv am servit un pahar de apă și eu nu mâncasem și am avut o stare mai bună.

Roberta: Mie când mi-a deschis ușa, Giuly de abia se ținea pe picioare și nici nu mă vedea bine. Eu spun sincer. Nu mint cu nimic, ăsta este adevărul.

Giuly: Dacă pe tine te face fericită ceea ce faci acum...

Roberta: Dar nu mă face fericită.

Robert: Băi, câtă răutate și invidie de n-am mai văzut! Cum de dai tu în mine că ai văzut-o tu pe Giuly așa? Care e tupeul tău? Asta este denigrare pur și simplu. Sunteți invidioși.”, au mai spus concurenții.  



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Rebecca, mărturisiri despre videoclipul în care a apărut în compania unui băiat din afara emisiunii: „Trebuia să rămână între noi.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Finalul trilogiei „Moromeții” debutează cu fast la Teatrul Național București pe 13 noiembrie

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

De ce s-au despărțit, de fapt, Patrick și Nona! Ce i-a făcut să-și spună „adio”: „De acolo a început...”

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies