Rețeta de vafe care nu îngrașă, pregătită de Cristina Șișcanu: „Rețeta asta am învățat-o de la o nutriționistă acum ceva timp și o fac frecvent.”

Rețeta de vafe care nu îngrașă, pregătită de Cristina Șișcanu: „Rețeta asta am învățat-o de la o nutriționistă acum ceva timp și o fac frecvent.”
Rețeta de vafe care nu îngrașă, pregătită de Cristina Șișcanu: „Rețeta asta am învățat-o de la o nutriționistă acum ceva timp și o fac frecvent.”

Află din rândurile următoare cum prepară Cristina Șișcanu rețeta sa de vafe.

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Deși nu îi place să petreacă mult timp în bucătărie, soția lui Mădălin Ionescu gătește uneori preparate rapide și gustoase, simplu și ușor de preparat. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV este foarte atentă la siluetă, iar de aceea adesea încearcă rețete care să nu aibă un impact negativ asupra kilogramelor.

De data aceasta, Cristina Șișcanu a gătit o rețetă de vafe, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi.

Rețeta asta am învățat-o de la o nutriționistă acum ceva timp și o fac frecvent.”, a spus vedeta.  

Rețeta de vafe care nu îngrașă a Cristinei Șișcanu

Citește și: VIDEO Cum prepară Cristina Șișcanu omleta fără ulei? „Hai să facem un mic dejun. Arată super.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Rețeta de maioneză fără multe calorii a Cristinei Șișcanu. “Are de cinci ori mai puține calorii. Cât de bine arată și nu mai ai niciun regret.”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de Cristina Șișcanu, pentru a pregăti 3 vafe mari, avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • 2 banane
  • 2 ouă
  • 30 de grame de făină de ovăz
  • o jumătate de plic de praf de copt

Mod de preparare:

Cristina Șișcanu a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu și rapid, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

Pisez bananele. Am nevoie de 2 ouă, 30 de grame de făină de ovăz și praf de copt. Nu tot. Așa din ochi, pun un pic. Am pus 30 de grame de făină de ovăz aici. Punem și praf de copt, o jumătate de pliculeț. Batem și ouăle. Incorporăm ingredientele. Am pus aici bananele pisate. Amestecăm bine-bine. Dăm drumul și la aparatul de vafe. Ungem și cu puțină grăsime.

Când s-a aprins beculețul verde, punem compoziția aici. O împrăștii bine, să intre în toate găurelele astea. O să iasă niște vafe mari. Închidem aparatul și lăsăm să se facă. Super. Miros foarte bine. Se poate pune și esență de ce aveți prin casă și punem deasupra un pic de sirop de arțar. Vă asigur că o să vă placă. ”, a spus vedeta. 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Rețeta de salam de biscuiți a Florentinei Opriș: „Știai că un consum moderat de salam de biscuiți poate să îți aducă numeroase beneficii?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Finalul trilogiei „Moromeții” debutează cu fast la Teatrul Național București pe 13 noiembrie

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

De ce s-au despărțit, de fapt, Patrick și Nona! Ce i-a făcut să-și spună „adio”: „De acolo a început...”

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies