Oana Radu, despre violențele fizice și emoționale din fosta relație. Până unde a acceptat artista? „Ceea ce se întâmplă astăzi veți avea și peste 10 ani, doar că de 10 ori mai rău.”

Oana Radu, despre violențele fizice și emoționale din fosta relație. Până unde a acceptat artista? „Ceea ce se întâmplă astăzi veți avea și peste 10 ani, doar că de 10 ori mai rău.”
Oana Radu, despre violențele fizice și emoționale din fosta relație. Până unde a acceptat artista? „Ceea ce se întâmplă astăzi veți avea și peste 10 ani, doar că de 10 ori mai rău.”

Bruneta a vorbit despre violențele fizice și emoționale din fosta relație.

Oana Radu și fostul soț au ales să meargă pe drumuri separate, iar de când au făcut acest lucru, noi detalii au ieșit la iveală despre cele petrecute în relația lor. Invitată în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, artista a vorbit despre violențele fizice și emoționale, dar și cât de mult dor ambele, venind de la persoana iubită.  „Cred că dor ambele la fel de tare.

(nr. O palmă sau o vorbă). Pentru că amândouă te pot dezamăgi. Durerea fizică o simți dacă îți dă cineva un pumn, dar faptul că persoana pe care tu o iubești sau așa crezi că o iubești, pentru că eu clar nu cred ca fost iubire în relația fostul meu soț, omul acela pe care tu îi idolatrizezi și îl pui pe un piedestal, în momentul în care te lovește, te înjură sau se poartă urât cu tine, îți demontează tot.
E ca și cum ai dat cu piciorul într-un castel de nisip. Asta face cu sufletul tău. Și atunci, fie că mă înjuri și mă tragi de păr, fie că îmi dai doi pumni, o să mă doară la fel de tare, pentru că e același lucru. Pentru că e un mediu toxic, violent, nu trebuie neapărat să vină cineva să-ți dea doi pumni ca să fie un comportament abuziv.”,
a povestit Oana Radu.

Până unde a acceptat Oana Radu în fosta relație

Citește și: Oana Radu vorbește despre momentul în care a renunțat la balet: „Aveam aproape 4 ani și aveam picioarele destul de groase. Trebuia să cumpăr de la adulți. Era oribil.”

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

Artista a povestit și despre faptul că nu a avut curaj să meargă la spital pentru a vorbi despre violențe și a sperat de fiecare dată că lucrurile se vor schimba.

Aceasta face un apel la toate femeile care trec prin asta și spune că abuzul va rămâne în relație, indiferent promisiunile făcute.  „Nu. (Nr. Nu a avut curaj să meargă la spital în urma violențelor). Am crezut că lucrurile se vor schimba, dar vreau să le spun fetelor că nu se schimbă niciodată abuzul, fie el emoțional, fie el fizic. Abuzul rămâne abuz. Ceea ce se întâmplă astăzi veți avea și peste 10 ani, doar că de 10 ori mai rău.
Întrebați pe cine vreți voi și chiar rog din suflet pe femeile care au trecut prin așa ceva să confirme că este adevărat. Nu se schimbă oamenii și tot stai acolo, tot speri că o să se schimbe, poți face ceva și el o să vină la tine să-ți spună „mi-am dat seama, te iubesc, vreau să fiu cu tine.” S-a întâmplat, dar nu am mai vrut eu.”
,
a mai spus artista.

Citește și: Conflictul dintre Rebecca și Criss ia amploare! „Îmi zici tu mie așa ceva?!”. Andreea Mantea ia o decizie drastică! Aflați ce se întâmplă în episodul de vineri, 27 septembrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi- stirilekanald.ro

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Oana Radu, despre relația cu fostul soț. Motivul pentru care s-a hotărât să spună prin ce a trecut. „Ca un dictator. Când a văzut că nu se mai poate, a hotărât să își schimbe moneda.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum încearcă Alin Oprea să "elimine" și să evite controversele scandalului în care este implicat

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Conflictul dintre Rebecca și Criss ia amploare! „Îmi zici tu mie așa ceva?!”. Andreea Mantea ia o decizie drastică! Aflați ce se întâmplă în episodul de vineri, 27 septembrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies