VIDEO Antoni nu o vede pe Criss interesată de el. Rebecca intervine în discuție! „Nu o să-l ai niciodată pe Antoni cum l-am avut eu.”

VIDEO Antoni nu o vede pe Criss interesată de el. Rebecca intervine în discuție! „Nu o să-l ai niciodată pe Antoni cum l-am avut eu.”
VIDEO Antoni nu o vede pe Criss interesată de el. Rebecca intervine în discuție! „Nu o să-l ai niciodată pe Antoni cum l-am avut eu.”

Antoni și Criss au avut o discuție despre faptul că tânăra nu pare deloc interesată de el.

Criss, noua concurentă din Casa Iubirii, care s-a arătat atrasă de aerul misterios al lui Antoni, pare indiferentă față de tânăr, așa cum chiar el afirmă asta. Cei doi au avut o discuție despre cum ea nu l-a întrebat nimic până acum și nu s-a arătat dornică să îl cunoască mai bine.

Antoni: Eu sunt 100% convins că nu a urmărit emisiunea în totalitate, pentru că a și spus asta.

Criss: Nu, păi nu, clar.

Antoni: Ca să vezi anumite detalii despre mine trebuie să te uiți episod cap-coadă, pentru că probabil sunt niște secvențe care nu au apărut în secvențe, în Gală sau nu au fost evidențiate pe Tik-Tok în anumite postări. Nu ai de unde să știi, cum m-a întrebat cineva prin casă: “care e culoarea ta preferată?”, chit că sunt lucruri copilărești, așa e la început, părerea mea, indiferent de situație.

Le întrebi de dragul discuției. Poți evolua de la o copilărie a culorii preferate, la a lua un buchet de flori în acea culoare. Chit că sunt lucruri copilărești, lucrurile mici, indiferent de vârstă, contează. Sunt 100% sigur de treaba asta.

Criss: Da, dar de lucrurile astea poți să îți dai seama și din timpul pe care îl petreci cu persoana respectivă, nu trebuie neapărat să vin acum la tine să îți pun toate întrebările pe bandă “Câți frați ai? În ce loc te-ai născut?”.

Antoni: Bine, câte întrebări mi-ai adresat?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Criss: Nu știu. Probabil puține.

Antoni: Bandă rulantă. Tu te-ai dus în extrema cu bandă rulantă.

Eu nu știu să ridic două degete cu întrebările pe care mi le-ai adresat.

Rebecca este de părere că noua concurentă nu îl va avea pe Antoni

Citește și: VIDEO Robert, încolțit în Casa Iubirii! Concurentul le acuză pe fete de invidie: „Nu veni tu să îmi dai lecții după o săptămână de Casa Iubirii.”

Rebecca și Criss
Rebecca și Criss[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Roberta, acuzații dure la adresa lui Giuly și a lui Robert: „Robert a adus-o pe Giuly la hotel în ultimul hal, de nu se ținea pe picioare.”

Citește și: Surpriza inedită pe care Bianca Drăgușanu i-a facut-o fiicei de ziua ei! Sofia a împlinit opt ani- kanald.ro

Citește și: "I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi- stirilekanald.ro

Rebecca intervine și ea în discuția celor doi, așa că fosta parteneră a lui Antoni îi spune că aceasta nu îl va avea niciodată, nici dacă bruneta pleacă din casă.

Rebecca: Nu o să-l ai niciodată pe Antoni cum l-am avut eu, stai liniștită. Pot să și ies din casă și tot nu o să ai ce am avut eu cu Antoni. Acceptă tu faptul că omul nu e foc deloc pe tine, nici măcar nu vorbește cu tine.

Criss și Antoni
Criss și Antoni[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

VIDEO Roberta, acuzații dure la adresa lui Giuly și a lui Robert: „Robert a adus-o pe Giuly la hotel în ultimul hal, de nu se ținea pe picioare.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum răspunde Denisa Filcea acuzațiilor că l-ar fi îndepărtat pe Flick de prieteni: ”Nu mă afectează”

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cine este și câți ani are Aleyna Al, frumoasa adolescentă care joacă rolul Ece Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”! Iată cum a fost surprinsă tânăra actriță la festivitatea de absolvire a liceului

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies