Eneli, duminica aceasta la “Invitatul de 12”, la Kanal D2 “Îl aștept pe Făt-Frumos”

Eneli, duminica aceasta la “Invitatul de 12”, la Kanal D2     “Îl aștept pe Făt-Frumos”
Eneli, duminica aceasta la “Invitatul de 12”, la Kanal D2 “Îl aștept pe Făt-Frumos”

Duminica aceasta, Eneli va fi invitată în emisiunea "Invitatul de 12", găzduită de Cosmin Cernat, la Kanal D2. Eneli, alias Ileana-Maria Popescu, vorbește despre lansarea pe piață a primului său album, la mai bine de 10 ani de când este activă în industria muzicală. Iată cum explică Eneli lansarea albumului muzical de debut, după o perioadă atât de îndelungată.

”Pentru mine a fost un proces mai lung, pentru că am fost un artist independent și a trebuit să semnez cu o casă de discuri ca să pot să-mi lansez piesele, ș.a.m.d. (…) Am lansat albumul meu de debut < Sad Girls Club > și sunt foarte fericită, pentru că este o muncă enormă, în spate”, mărturisește Eneli.

Printre subiectele abordate în cadrul interviului, Cosmin Cernat și Eneli vorbesc și despre echilibrul pe care femeia, în general, încearcă să îl găsească în viaţa socială, dar ne împărtășește și care îi sunt prioritățile,

după ani buni de muncă asiduă.

”Cred în acest echilibru, desi nu știu dacă sunt și eu o persoană atât de echilibrată…încerc acum să fac asta. (…) Sunt o persoană foarte muncitoare și tind să spun DA la orice este legat de muncă, doar că mi-am dat seama că trebuie să prioritizez și, în același timp, eu, ca artist, să respir, să trăiesc viața și să acumulez experiențe, pentru a putea crea.

(…) Am muncit foarte mult, încă de la vârsta de 15- 16 ani, de când am început să-mi produc singură banii, am muncit enorm pentru tot ce am avut și acum încerc să fiu și puțin mai înțeleaptă cu timpul meu, cu viața mea”, mărturisește artista.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Eneli mai vorbește în cadrul interviului de la “Invitatul de 12” și despre viața sentimentală și chiar surprinde cu o declarație neașteptată.

”Îl aștept pe Făt-Frumos. Încă n-a sosit, dar eu zic că e pe drum…pe undeva”, dezvăluie Eneli.

Întrebată de Cosmin Cernat ce sfat le-ar oferi artista tinerilor care doresc să își înceapă o carieră în acest domeniu extrem de vast și competitiv, Eneli împărtășeste din propria-i experiență.

”Sfatul meu este să încerci să te perfecționezi, în primul rând, adică să muncești foarte mult, să compui, (…) ăsta este primul sfat pe care-l dau. (…) Să îți muncești talentul, să evoluezi, să te dezvolți cât mai mult. Al doilea sfat ar fi să încerci să înveți cât poți despre business-ul care se află în spatele industriei muzicale (…) și, în al treilea rând, folosește-te de Internet.

Postează, pentru ca acolo este mediul în care te văd oamenii”, spune talentata artistă.

Nu ratați duminică, de la ora 12:00, emisiunea "Invitatul de 12", difuzată simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Adelina Chivu, despre gândurile care au răscolit-o în momentul în care a întâlnit anturajul fiicei sale. „În curând, noi doi singuri vom rămâne pe această terasă. A fost groaznic.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

FOTO. Mesajul transmis de Serhat Akin după ce fost împuşcat la ieșirea dintr-un studio TV: "Au tras în picioarele mele după program"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Ea a fost marea dragoste a celebrului Halit Özgür Sarı, actorul care interpretează rolul Yaman în noul serial turcesc “Inimă rebelă”! Publicul a cunoscut-o pe frumoasa actriță în producția Doctorul minune

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies