Creveți, rețeta pregătită de mamaia Lenuța de pe Tik-Tok! „Punem și puțin pătrunjel deasupra.”

Creveți, rețeta pregătită de mamaia Lenuța de pe Tik-Tok! „Punem și puțin pătrunjel deasupra.”
Creveți, rețeta pregătită de mamaia Lenuța de pe Tik-Tok! „Punem și puțin pătrunjel deasupra.”

Mamaia Lenuța a pregătit creveți și a postat rezultatul final pe rețelele de socializare.

Mamaia Lenuța de pe Tik-Tok este mereu activă pe rețelele de socializare și pregătește numeroase preparate pentru toți iubitorii gastronomiei. Când vine vorba despre rețetele copilăriei, aceasta explică de fiecare dată, pas cu pas, cum aduce mai aproape gustul din familie, dar și care sunt pașii în realizarea oricărui preparat gustos și rapid. Din doar câteva ingrediente, mamaia Lenuța reușește de fiecare dată să surprindă, iar filmulețele realizate de nepotul acesteia ajung imediat pe rețelele de socializare, acolo unde primesc apreciere.

Ingrediente:

  • Creveți
  • Roșii
  • Ulei
  • 3 căței de usturoi
  • Unt
  • Sare
  • Piper
  • Pătrunjel

Cum pregătește mamaia Lenuța creveții la tigaie

Citește și: Zucchini sticks, rețeta pregătită de Giulia Nahmany. „Nu uita de ingredientul secret .Este absolut delicios. Cât de bun este, Doamne!”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Rețeta de Panna Cotta cu espresso, pregătită de chef Ștefan Popescu. „Căpșuni, coacăze chiar și un sos de ciocolată.”

De această dată, mamaia Lenuța pregătește creveți și a explicat, pas cu pas, cum realizează acest preparat. Astfel, a început prin a spăla creveții, i-a curățat, a pus trei căței de usturoi tăiați în tigaie la călit, apoi a adăugat untul.

Ulterior, aceasta a adăugat creveții, roșiile printre ei, iar spre final sare și piper. Puteți adăuga și vin alb, iar aceștia sunt serviți pe deasupra cu lămâie. În doar câteva minute, creveții sunt gata, iar aceștia au fost aranjați în frumos în farfurie. De această dată, mamaia Lenuța nu a mai pregătit o rețetă a copilăriei, însă pe rețelele de socializare există numeroși iubitori ai fructelor de mare care vor să afle diferite metode prin care pot fi gătiți creveții. 
“Am cumpărat creveți, i-am spălat, le-am tăiat la spate, pentru că au un intestin, le-am scos frumos la toți intestinele. Avem creveți, roșii, unt, ulei, 3 căței de usturoi, sare și piper. Punem ulei în tigaie. Noi folosim uleiul de floarea soarele la orice mâncare. Pun cățeii de usturoi să se călească, apoi punem untul, roșiile, iar acum punem creveții. Punem creveții pe rând, nu toți deodată. Acum sunt gata, le punem un pic de sare, un pic de piper și puteți pune și vin alb.
Acum îi aranjăm în farfurie. Punem și puțin pătrunjel deasupra. Să vedem cum sunt creveții, nu am mâncat niciodată.”,
a povestit mamaia Lenuța.

Citește și: Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii- kanald.ro

Citește și: A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni- stirilekanald.ro

@mamay_lenuta

Cei mai buni creveți la tigaie în sos de unt și usturoi- Rețetă ușoară și rapidă 🦐

♬ sunet original- Mamay Lenuța



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Rețeta de broccoli la cuptor, pregătită de mamaia Lenuța de pe TikTok: „Ce miros frumos are! Foarte bună.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Prin ce a trecut Kate Middleton la începutul relației cu Prințul William. Momentul în care s-a simțit „umilită” de comportamentul soțului ei: "Suportase ani la rând"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Meteorologii Accuweather anunță un risc mare de inundații în Oltenia, Muntenia, Carpații Meridionali și Orientali: Cum va fi prognoza meteo în țară duminică, 29 septembrie 2024

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies