Motivul pentru care artistul Raoul nu și-a întemeiat o familie și de ce nu are copii. “În ciuda cumințeniei care se poate vedea la televizor, eu sunt un om destul de dificil.”

Motivul pentru care artistul Raoul nu și-a întemeiat o familie și de ce nu are copii. “În ciuda cumințeniei care se poate vedea la televizor, eu sunt un om destul de dificil.”
Motivul pentru care artistul Raoul nu și-a întemeiat o familie și de ce nu are copii. “În ciuda cumințeniei care se poate vedea la televizor, eu sunt un om destul de dificil.”

Artistul a povestit despre ce înseamnă familia pentru el și motivul pentru care nu a făcut încă acest pas.

Cunoscutul și îndrăgitul cântăreț, Raoul, a povestit, în cadrul emisiunii Petrecem în familie cu Mirela Vaida, despre numeroase aspecte ale vieții personale și profesionale. Acesta a vorbit și despre motivul pentru care nu a ales încă să își întemeieze o familie și recunoaște că este o persoană destul de dificilă.  “Nu am simțit pentru că nu mi-am dorit. (Nr. Să se însoare). Am găsit și persoana potrivită, dar, în ciuda cumințeniei care se poate vedea la televizor, eu sunt un om destul de dificil, sunt un om care se poate trezi noapte la 2 și să-și dorească

să-și bea cafeaua. Sunt greu de suportat pentru că sunt un om destul de egoist, mă iubesc foarte tare. Știu sigur că nu aș putea să iei un om lângă tine de dragul lumii, să-i strici sufletul, să mai faci un copil de care nu poți să ai grijă. Am făcut asta. (Nr. Că a și rănit). De unde știi că nu poți dacă nu ai încercat? Îmi plac copiii, iubesc copiii și în jurul meu sunt înconjurat de copii care nu sunt ai mei, dar pe care îi iubesc.
Pentru a fi tată ai nevoie de niște responsabilități pe care în momentul acesta creierul meu nu le duce. Nu știu, poate vine cineva peste doi ani să spună “tati”, că nu este exclus nici asta. Nu, nu am vrut, nu am dorit să stric sufletul unei femei, nu mi-am dorit să stric sufletul unui copil de care nu poți avea grijă și nu am dorit să stric sufletul meu.”,
a spus Raoul.

Se vede Raoul în viitor alături de familie și copii?

Citește și: Bucurie mare în familia lui Raoul! Artistul le-a făcut cunoștință urmăritorilor cu noii membri ai familiei: „Le iubesc foarte tare și nu mai pot de dragul lor.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Mi-a spus să nu merg pe stradă cu lucrurile de pe scenă! Scena e sfântă.” Cărui coleg de scenă îi simte Mirabela Dauer lipsa în fiecare zi

Artistul nu a exclus posibilitatea ca, peste ani, cineva să îl facă să fie tată, însă nu își dorește să acest lucru din cauza presiunii societății sau familie.  “Da, sunt bărbați care nu-și doresc să se însoare, dar nici nu-mi doresc să zbor din floare în floare.

Am o viață a mea, un suflet al meu. Am tipicul meu și nu-mi dă voie să îmi bat joc de niciun suflet. Viața este simplă și oamenii doresc din neștiință să-și complice existența. Atunci când mă privesc în oglindă, văd o persoană pe care o cunosc. Eu mă cunosc și atâta timp cât pe mine nu m-a călcat nimeni în picioare și nu m-a făcut nimeni să sufăr, de ce aș face să sufăr, de ce aș face lucrul acesta cu cineva? Și nu înțeleg bărbații care se însoară de gura mamei, de gura lumii.
Tu faci familie de gura lumii sau că simți tu că vrei să fii tată, că simți că vrei să faci o femeie fericită? Când nu simți acest lucru, nu încurca sufletul unei femei, pentru că de aceea sunt tribunalele pline de divorțuri, iar eu nu vreau să fac parte din rândul celor care îngroașă astfel de situații. Această întrebare: “de ce nu te însori sau de ce nu ai copii?” Nu știi niciodată dacă bărbatul acela poate să facă copii sau femeia aceea poate să facă copii.
Dacă vreodată în viața mea m-ar fi interesat cu adevărat ce crede sau ce spune lumea, probabil că aș fi căutat tot felul de răspunsuri care mai de care mai dichisite și satisfăcătoare, dar nu fac lucrul acesta.”
, a mai spus artistul.

Citește și: Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii- kanald.ro

Citește și: O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii- stirilekanald.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Mi-a spus să nu merg pe stradă cu lucrurile de pe scenă! Scena e sfântă.” Cărui coleg de scenă îi simte Mirabela Dauer lipsa în fiecare zi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Anunțul transmis de organizatorii Mall-urilor bucureştene în urma avertizărilor meteorologice: "Locurile din parcare sunt disponibile GRATUIT"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Soţ si soţie, rivali pe podeaua de la “The Floor”

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies