Cum pregătește chef Mihai Dragomir varza călită și cum gătește pârjoalele de varză. “Este gustul clasic, doar că în mai multe texturi.”

Cum pregătește chef Mihai Dragomir varza călită și cum gătește pârjoalele de varză. “Este gustul clasic, doar că în mai multe texturi.”
Cum pregătește chef Mihai Dragomir varza călită și cum gătește pârjoalele de varză. “Este gustul clasic, doar că în mai multe texturi.”

Chef Mihai Dragomir a dezvăluit rețeta pentru varză călită, dar și cum obține un preparat cu mai multe texturi.

Chef Mihai Dragomir, cunoscutul bucătar, care a devenit îndrăgit și activ pe rețelele de socializare după ce a câștigat un show culinar, împarte de fiecare dată rețete delicioase cu toți cei care îl urmăresc.

Cum pregătește chef Mihai Dragomir varza călită și cum gătește pârjoalele de varză[Sursa foto: Shutterstock]

Ingrediente:

  • Varză proaspătă
  • Varză murată
  • Ardei iute murat
  • Ceapă
  • Ceapă murată
  • Mărar
  • Cimbru
  • Bacon
  • Făină
  • Un ou
  • Sare
  • Sos de roșii

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

De această dată, bucătarul a explicat cum pregătește el varza călită, dar și ce anume o face să fie specială, deoarece în farfurie vor fi întâlnite mai multe gusturi și texturi. Începe prin a căli ceapa, împreună cu bacon, peste care adaugă varză proaspătă, iar după ce a stat la călit, adaugă pe deasupra sucul de roșii, apoi lasă la fiert. 

“Vreau să vă arăt cum fac eu versiunea mea de varză călită. Pentru asta am nevoie de varză proaspătă, varză murată, ardei iute murat, mărar, cimbru, bacon, ceapă, bulion, făină, ouă și boia afumată. Pentru început, tocăm varză proaspătă, după care o frecăm cu puțină sare. Tocăm ceapa, la început călim baconul cu ceapa, după care adăugăm extra ulei, punem niște boia afumată, iar apoi adăugăm varza. După ce am călit bine varza, punem pasta de tomate, adăugăm niște apă și lăsăm să fiarbă puțin.”
, a spus chef Mihai Dragomir.

Cum obține chef Mihai Dragomir texturile de varză călită din farfurie

Citește și: Gyros, rețeta pregătită de Gabriela Cristea. “Va ieși un deliciu. Ce nebunie facem aici!”

Citește și: Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii- kanald.ro

Citește și: O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii- stirilekanald.ro

Citește și: Secretul lui chef Mihai Dragomir pentru cea mai fragedă friptură de miel: „Aveți încredere și încercați rețeta aceasta acasă. Garantez reușita.”

Tânărul realizează și câteva pârjoale din varză, pentru care folosește un ou, făină și boia. Adaugă și mărar pentru gust, prăjește pârjoalele, iar când varza călită este gata, scoate totul pe farfurie, așează frumos, pune deasupra pârjoalele, varza murată, ceapă murată și ardeiul iute murat, iar preparatul este gata. 

“Următorul element este pârjoala de varză la care folosim un ou, făină și boia afumată. Adăugăm puțin mărar la sfârșit pentru gust. Prăjim bine pârjoalele și pe o parte și pe alta, ele trebuie să fie crocante pentru că asta este ideea, extra textură. Pregătim și varza murată, iar apoi ne apucăm de montat. Punem varza călită, după care punem pârjoalele de varză, varza murată, ardeiul iute murat, ceapă roșie murată iar aceasta este varza mea călită.
Este gustul clasic de varză călită, doar că în mai multe texturi.”,
a mai explicat bucătarul.

@mihaidragomir381 Part 4- Un alt fel de varza! 🏌🏻 #fyp #foryou #chef ♬ original sound- Mihai Dragomir



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Secretul lui Mihai Dragomir pentru mămăligă cu brânză și smântână reinterpretată: „Fierbem bine mălaiul, iar la final adăugăm parmezanul.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Anunțul transmis de organizatorii Mall-urilor bucureştene în urma avertizărilor meteorologice: "Locurile din parcare sunt disponibile GRATUIT"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Soţ si soţie, rivali pe podeaua de la “The Floor”

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies