VIDEO Prin ce modalitate comunică Adriana Bahmuțeanu cu fostul soț despre situația copiilor. “Nu dorește să discute cu mine. Am apelat la modalitatea de a-i scrie.”

VIDEO Prin ce modalitate comunică Adriana Bahmuțeanu cu fostul soț despre situația copiilor. “Nu dorește să discute cu mine. Am apelat la modalitatea de a-i scrie.”
VIDEO Prin ce modalitate comunică Adriana Bahmuțeanu cu fostul soț despre situația copiilor. “Nu dorește să discute cu mine. Am apelat la modalitatea de a-i scrie.”

Jurnalista a vorbit despre modalitatea prin care păstrează legătura cu fostul soț atunci când vine vorba de copii.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, despre numeroase aspecte din viață, dar și despre comunicarea pe care o are cu fostul soț în ceea ce îi privește pe copiii acestora. Vedeta TV a mai repetat în anumite interviuri faptul că ea și fostul partener nu au păstrat legătura, iar atunci când trebuie să-i comunice un anumit aspect legat de copii, devine foarte greu, deoarece trebuie să îi trimită e-mailuri. 

“Nu dorește să discute cu mine despre educația copiilor. Sunt probleme uneori punctuale care nu pot fi discutate printr-o notificare, printr-un mail sau printr-o terță persoană, avocat. Dar asta e, nu dorește, nu dorește, nu poate nimeni să impună ce să facă sau ce să nu facă unei alte persoane. Și dacă nu dorește, am apelat la modalitatea asta de a-i scrie, îi trimit e-mailuri, îi mai trimit una, alta, îmi răspunde.
Sunt niște lucruri total generale, nu discutăm punctual despre anumite lucruri. Este problema lui. Eu, în schimb, ce pot să fac pentru sănătatea copiilor mei, sănătatea lor emoțională, este să le vorbesc frumos despre celălalt părinte, chiar dacă a greșit, chiar dacă mă întreabă de ce nu comunicăm. Pentru că nu dorește, dar e mai bine așa, că poate dacă vorbim, iar ne-am certa.”,
a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, despre situațiile necesare să comunice cu fostul soț

Citește și: VIDEO Adriana Bahmuțeanu a explicat ce înseamnă divorțul pentru un cuplu și cum este simțit acest eveniment în viața unei persoane. “O furtună emoțională. Una dintre cele mai grele pierderi din viață”

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și fostul soț nu își mai vorbesc nici când vine vorba de copil. Cum păstrează legătura cu tatăl băiatului. „Trebuie să-i trimit hârtie prin curier.”

Jurnalista a mai vorbit și despre o situație pe care și-ar fi dorit să o comunice cu tatăl cu copiilor, legată de faptul că fiul 17 ani își dorește să conducă o mașină cu două locuri până la școală și înapoi.

Mărturisește că ar fost mai ușor să se întâlnească la o masă și să vorbească despre anumite aspecte din viața adolescenților.  “Mai bine așa, îi trimit un mail: “Bună ziua, în legătură cu situația, dacă e de acord să conducă fiul o mașină de două locuri până la școală și înapoi.” Pentru că eu nu sunt de acord și stau cu inima cât un purice. Un băiat de 17 ani, teribilist, dorește să conducă o mașină de două locuri până la școală și înapoi.
Ar fi fost mult mai bine noi, ca părinți, să fi stat la o masă și să fi discutat dacă e bine sau nu e bine să meargă într-o mașină de două locuri, total nesigură. Că Doamne ferește se întâmpla ceva. Asta este, sunt foarte multe familii în care oamenii nu-și mai vorbesc, iar când se întâlnesc, își aruncă tot felul de acuze și își vorbesc urât.”,
a mai spus vedeta TV.

Citește și: Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii- kanald.ro

Citește și: O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii- stirilekanald.ro

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Adriana Bahmuțeanu și fostul soț nu își mai vorbesc nici când vine vorba de copil. Cum păstrează legătura cu tatăl băiatului. „Trebuie să-i trimit hârtie prin curier.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Anunțul transmis de organizatorii Mall-urilor bucureştene în urma avertizărilor meteorologice: "Locurile din parcare sunt disponibile GRATUIT"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Soţ si soţie, rivali pe podeaua de la “The Floor”

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies