Ce activități își găsește de făcut Lidia Fecioru, atunci când nu poate să doarmă. "Nu ești normală Lidia, lumea doarme, tu ciocănești în calorifer?"

Ce activități își găsește de făcut Lidia Fecioru, atunci când nu poate să doarmă.
Ce activități își găsește de făcut Lidia Fecioru, atunci când nu poate să doarmă. "Nu ești normală Lidia, lumea doarme, tu ciocănești în calorifer?"

Se pare că viața Lidiei Fecioru este întotdeauna plină de activități, chiar și atunci când nu poate să doarmă, aspect despre care a și vorbit aceasta.

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi, de la noi din țară. Așa cum a reușit să devină cunoscută publicului larg, prin intermediul emisiunilor TV la care era invitată, recent aceasta a fost invitată în cadrul podcastului Vorba lu’ Jorge, iar printre alte lucruri pe care le-a dezvăluit despre viața sa personală și nu numai, aceasta a menționat și ce face, în momentul în care nu reușește să doarmă.

Citește și: Motivul pentru care Lidia Fecioru nu își face planuri și cum se desfășoară o zi din viața ei. „Pe mine nu mă lasă destinul acesta să nu am vreo lecție. Puteam să mi le fac la 25”

astrolog
Ce activități își găsește de făcut Lidia Fecioru, atunci când nu poate să doarmă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cum se înțelege Lidia Fecioru cu nora sa? „Nora mea e fata mea.”

Lidia Fecioru a reușit să își zugrăvească casa în doar patru zile

Recent invitată în cadrul podcast-ului menționat anterior, Lidia Fecioru a dezvăluit faptul că în momentul în care nu poate să doarmă, nu se chinuie să stea în pat și să încerce să se odihnească, ci mai degrabă preferă să aibă întotdeauna activitate, indiferent de oră.

Așa a reușit astrologul să își zugrăvească casa, în doar patru zile.

Chestia e că eu dacă nu dorm, nu pot să dorm, eu nu stau să mă chinui în pat. Pe mine mă vezi zugrăvind, spălând, călcând, adică eu nu stau să mă chinui că... mă nu mi-e somn.(...) Eu mi-am zugrăvit casa, m-am trezit dând cu bidineaua, cu trafaletul și loveam în calorifer.

Am venit de la serviciu la nouă seara și eram în bucătărie și am făcut așa... și normal fiind caloriferul acolo... era mai negru. Zic: „Doamne ce urât e!”, mă pun să zugrăvesc. Deși aveam cumpărate toate astea, că mă hotărâsem într-o zi să fac, dar nu eram hotărâtă în seara aia. Era patru dimineața... că m-am trezit că ciocănesc eu cu trafaletul în calorifer, tu m-ai înțeles? Și era patru dimineața și am zis: „Doamne...

nu ești normală Lidia, lumea doarme, tu ciocănești în calorifer?”(...) Și-n patru zile, mi-am zugrăvit toată casa, ai înțeles?(...)

Dar fii atent, casă cu mobilă, eu n-am ridicat covoarele de pe jos, am pus folii uite așa pac, pac, pac peste tot, pe șifoniere, peste tot de ziceai că ești într-o pungă, știi?(...) Că dacă nu-mi place ceva îmi fac, nu aștept! ”,

a declarat astrologul, în podcast-ul menționat.

lidia fecioru astrolog
Ce activități își găsește de făcut Lidia Fecioru, atunci când nu poate să doarmă[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum se înțelege Lidia Fecioru cu nora sa? „Nora mea e fata mea.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, surprinsă de Alin Oprea în costum de baie în vacanța din Tenerife. Cum arată cea care i-a schimbat viața artistului

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cine este personajul principal din „Inimă rebelă”, serialul care are premiera miercuri, la 20:00, la Kanal D

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies