Rețetă de roșii cherry cu buratta la cuptor, pregătită de Cristina Șișcanu: „Este o rețetă virală, care de câțiva ani se face sub diverse forme pe internet.”

Rețetă de roșii cherry cu buratta la cuptor, pregătită de Cristina Șișcanu: „Este o rețetă virală, care de câțiva ani se face sub diverse forme pe internet.”
Rețetă de roșii cherry cu buratta la cuptor, pregătită de Cristina Șișcanu: „Este o rețetă virală, care de câțiva ani se face sub diverse forme pe internet.”

Rețetă se află peste tot în mediul online, iar Cristina Șișcanu a pregătit-o și ea, recent.

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai active vedete din mediul online, acolo unde deseori postează filmulețe chiar și când încearcă vreo nouă rețetă pe care dorește să o împărtășeasca cu urmăritorii săi. În urma cu doar o lună, soția lui Mădălin Ionescu a gătit și celebra rețetă de roșii cherry cu brânză buratta, la dorința soțului său. 

Este o rețetă virală, care de câțiva ani se face, mă rog, sub diverse forme pe internet, Instagram-ul e plin.

Eu n-am încercat-o niciodată, pentru că atâtea video-uri am văzut cu rețeta asta, încât mi-am satisfăcut pofta doar văzând, dar într-adevăr, acum când mă gândesc la ea, îmi lasă gura apă. ”, a spus aceasta, î n filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.

Rețetă de roșii cherry cu buratta la cuptor, pregătită de Cristina Șișcanu

Citește și: Rețeta de vafe care nu îngrașă, pregătită de Cristina Șișcanu: „Rețeta asta am învățat-o de la o nutriționistă acum ceva timp și o fac frecvent.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru a merge la muncă. Vedeta TV s-a pregătit pentru toamnă “Perfect pentru vremea de afară.”

Ingrediente

  • Roșii cherry
  • Usturoi
  • Rozmarin
  • Buratta
  • Ulei de măsline
  • Busuioc

Mod de preparare

" Trebuie să facem următoarele, am aici o tavă pregătită. Mi-ar fi trebuit un recipient mai mic decât acesta, dar nu am, așa că îl voi folosi pe acesta. Punem aici usturoiul, ulei din belșug și rozmarinul.(...) Punem ulei din belșug ca să se facă usturoiul în acest ulei. Toate ingredientele au fost spălate în prealabil. Rozmarin, sunt suficiente două crenguțe, punem și sare(...)

și dăm drumul plitei și lăsăm să se facă.

În paralel, roșiile le aranjăm în tava asta. Deja începe să se audă cum se face usturoiul.(...) Am pus și roșioarele un pic la cuptor, o să le scoatem la un moment dat, o să punem usturoiul, uleiul și cu rozmarinul peste ele și o să le bagăm la cuptor din nou.(...)

Am scos roșiile din cuptor și acum o să punem usturoiul și uleiul peste ele. Mai punem un pic de sare, punem și un pic de piper negru și vom da iar la cuptor. Deja arată apetisant!(...) Cine vrea, poate să pună mai mult usturoi. Și punem iar la cuptor, până se fac roșiile și mai și.(...) Am pregătit și busuiocul proaspăt.(...) Punem buratta și acum o tăiem.

Punem și busuioc proaspăt.", a detaliat aceasta.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Cum prepară Cristina Șișcanu omleta fără ulei? „Hai să facem un mic dejun. Arată super.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, surprinsă de Alin Oprea în costum de baie în vacanța din Tenerife. Cum arată cea care i-a schimbat viața artistului

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Iuliana Tudor, primele declarații despre divorț: „E bine ca drumurile să se împartă”. Vedeta TV a vorbit despre căsnicia cu soțul ei, Răzvan

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies