Împreună facem şcoala bine!

Împreună facem şcoala bine!
Împreună facem şcoala bine

În urma campaniei “Facem şcoala bine”, devenită tradiţie şi dezvoltată de Radio Impuls şi partenerii săi, Parapet, copiii care urmează cursurile la o instituţie de învăţământ din Aiud au acum motive de mare bucurie, pentru că şcoala lor fost dotată cu panouri fotovoltaice

În cadrul celei de-a cincea ediții a campaniei „Facem şcoala bine”, campanie dezvoltată de Parapet şi Radio Impuls, a fost desemnată marea câștigătoare Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea” din Aiud. Campania, care se bazează pe propunerile şi voturile ascultătorilor, își propune să sprijine educația din România, dotând școlile câștigătoare cu panouri fotovoltaice.

Anunțul mult asteptat a fost făcut în cadrul emisiunii „Dimineața pe doi”, prezentată de Greeg și Andrei Moga, iar Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea” a fost susținută în mod special de Mihai Hînda, realizatorul emisiunii „Bară la Bară”, de la Radio Impuls.

Această victorie vine într-un an cu totul special pentru instituția din Aiud, care în 2024 a sărbătorit 100 de ani de activitate. Situată în inima orașului Aiud, școala se bucură de o lungă tradiție educațională, având rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri școlare, atât la nivel local, cât și național.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Mai multe instituții de învățământ preuniversitar din țară au fost înscrise de ascultătorii Radio Impuls în campania “Facem școala bine”, internauţii şi fanii radioului avâand rolul decisiv în desemnarea şcolii câștigătoare. Reprezentanții Parapet, echipa Radio Impuls şi ascultătorii staţiei radio s-au implicat în echiparea adecvată a școlilor cu panouri fotovoltaice, optimizând astfel condițiile de învăţare şi eficientizând consumul de electricitate în conformitate cu cele mai bune practici de sustenabilitate.

Campania „Facem şcoala bine” a devenit deja o tradiție, demonstrând încă o dată angajamentul Radio Impuls si al partenerilor săi tradiţionali, Parapet, pentru dezvoltarea infrastructurii școlare și sprijinirea tinerelor generații.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Obiectivele pe care orice cuplu ar trebui să le seteze. Regulile ce îți vor face căsnicia mai fericită!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cine este proaspătul soț al Marei, fiica Ralucăi Moianu. Tânăra s-a căsătorit la doar 19 ani. Mesajul fostei prezentatoare TV

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Patrick, sărut pasional cu Bianca, în „Casa iubirii”! Cum a reacționat frumoasa concurentă după gestul făcut de Patrick

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies