VIDEO Robert și Giuly au fost descalificați din Casa Iubirii, după ce s-a aflat că au fost împreună în Italia! "Am aflat cu surprindere, că ați mai fost în Italia de alte trei ori!"

VIDEO Robert și Giuly au fost descalificați din Casa Iubirii, după ce s-a aflat că au fost împreună în Italia!
VIDEO Robert și Giuly au fost descalificați din Casa Iubirii, după ce s-a aflat că au fost împreună în Italia! "Am aflat cu surprindere, că ați mai fost în Italia de alte trei ori!"

Deși la început nu au recunoscut, totul s-a aflat! Robert și Giuly a fost descalificați din Casa iubirii!

Informațiile au venit fără să fie căutate, iar deși Robert și Giuly nu au recunoscut deloc faptele lor, ba chiar mai mult, au intrat și în conflict cu Bianca și Patrick, tocmai acuzându-i pe aceștia că se știu din afara casei, s-a adeverit faptul că Robert și Giuly s-au văzut de nenumărate ori în afara Casei Iubirii, ba chiar mai mult, cei doi au fost și în Italia.

Robert și Giuly au fost descalificați din Casa Iubirii

Citește și: VIDEO Sebastian și Roberta, momente speciale în afara casei. Ce conștientizări a avut tânărul. „Mi-a fost teamă să fiu sincer în totalitate cu tine.”

casa iubirii andreea mantea
Robert și Giuly au fost descalificați din Casa Iubirii, după ce s-a aflat că au fost împreună în Italia![Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: VIDEO Alexandra din Casa Iubirii, extrem de supărată pe Gagea. Ce a făcut tânărul și cum a reacționat bruneta. „Cu mine din momentul acesta ești „pa”!"

Andreea Mantea: Giuly, vreau să te mai întreb ceva. Asta a fost singura dată când ați călătorit Italia?

Giuly: Da!

Andreea Mantea: În tot parcursul nostru, de a afla pe surse, evident, dacă ați fost sau nu în acel avion, pentru că bineînțeles, aveam și noi nevoie de această confirmare, că nu putem dă credem așa pe oricine, am aflat cu surprindere, că ați mai fost în Italia de alte trei ori.

Robert: Foarte bine!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Andreea Mantea: Foarte bine? Pe data de 6 mai v-ați întors, împreună cu aceeași cursă, pe data de 30 iunie, într-un weekend oarecare, cu aceeași cursă, pe data de 28 iulie, când s-a terminat vacanța de vară.

Înainte de vacanță ai fost întrebat: „Robert, vrei să mergi la un date cu Julie, că vine vacanța și n-am vrea să vă știm despărțiți o perioadă atât de lungă?”, „Nu se poate, iertați-mă, dar trebuie să ajung la Bistrița, acasă.

Robert: Și am și fost!

Andreea Mantea: Pe data de 29, când am început filmările, după ce ne-am întors din vacanță, ai cerut date cu Julie.

Tu pe 28 te-ai întors din vacanță cu Julie din Milano, 29 dimineața.

Robert: Și atunci de ce aș mai fi cerut date?

Andreea Mantea: A, tu crezi în continuare că n-ai fost sau mă contrazic cu ceea ce spun? Așa ai cerut la televizor, ai cerut date.

Robert: Și de ce l-am cerut?

Andreea Mantea: De ce?

Citește și: O antrenoare de fitness s-a despărțit de soțul ei, după ce i-a spus că arată ca un pepene! Transformarea incredibilă prin care a trecut femeia, după despărțire- kanald.ro

Citește și: Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...- stirilekanald.ro

Robert: Păi dacă am fost cu ea atunci, la ce să mai cer?

Andreea Mantea: S-o vezi în continuare.

Robert: Ok, cu ocazia asta vreau să mai, pentru toți susținătorii mei, să știți că avem o relație foarte bună cu părinții, părinții noștri au relație foarte bună între ei, toată lumea este fericită, sunt mândru pentru tot ceea ce am creat eu cu Giuly aici în Casa Iubirii. Totodată mulțumim și producției și acestei emisiuni că ne-am întâlnit. Toată lumea e fericită și eu sunt mândru, nu-mi pare rău de nimic.

Andreea Mantea: Pentru că da, ați avut o relație în afara acestei case!

casa iubirii
Robert și Giuly au fost descalificați din Casa Iubirii, după ce s-a aflat că au fost împreună în Italia![Sursa foto: Captură YouTube]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO Alexandra din Casa Iubirii, extrem de supărată pe Gagea. Ce a făcut tânărul și cum a reacționat bruneta. „Cu mine din momentul acesta ești „pa”!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cine este proaspătul soț al Marei, fiica Ralucăi Moianu. Tânăra s-a căsătorit la doar 19 ani. Mesajul fostei prezentatoare TV

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Patrick, sărut pasional cu Bianca, în „Casa iubirii”! Cum a reacționat frumoasa concurentă după gestul făcut de Patrick

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies