Gina Pistol a reușit să scape de cicatricea rămasă după operația de cezariană. Vedeta se simte mult mai bine în corpul ei. "Am decis să fac această operație la început de an, cam în primăvară!"

Gina Pistol a reușit să scape de cicatricea rămasă după operația de cezariană. Vedeta se simte mult mai bine în corpul ei.
Gina Pistol a reușit să scape de cicatricea rămasă după operația de cezariană. Vedeta se simte mult mai bine în corpul ei. "Am decis să fac această operație la început de an, cam în primăvară!"

Gina Pistol a dat naștere unei fetițe minunate, însă dat fiind faptul că nașterea a fost prin cezariană, aceasta a rămas cu o cicatrice.

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV, de la noi din țară. Aceasta este fericită și împlinită, atât de plan personal, cât și pe plan profesional. Cu toate acestea, după ce a dat naștere primului său copil, în urma operației de cezariană, aceasta a rămas cu o cicatrice nu tocmai confortabilă și plăcută.

Gina Pistol a reușit să scape de cicatricea rămasă după operația de cezariană 

Citește și: Smiley și Gina Pistol, mereu împreună! Artistului îi place să petreacă mai mult timp cu iubita sa, decât cu băieții: „Gina e un om cu care îți place să petreci timp! Avem o chimie amândoi.”

Gina Pistol a reușit să scape de cicatricea rămasă după operația de cezariană[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum este viața de tătic pentru Smiley? Artistul a povestit cum reușește să nu îi insufle anumite frici copilului. „Gina e un pic mai relaxată.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Astăzi, Gina Pistol  a postat pe contul său de Instagram, răspunsul la întrebările pe care le-a tot primit de-a lungul timpului, legate de cicatricea pe care o are în urma nașterii, naștere care a avut loc prin cezariană. Deși la început, aceasta nu era atât de confortabilă cu cicatricea rămasă, după schimbarea făcută, este mulțumită și s-a recuperat așa cum își dorea.

" Bună! Am primit foarte multe întrebări legate de cicatricea rămasă după operația de cezariană.

Vă spun acum pe scurt. După ce am născut, am rămas cu un surplus de piele și grăsime, nu știu, era ca un buzunărel așa foarte dubios care atârna peste cicatrice și orice aș fi îmbrăcat, inclusiv lenjerie intimă cu talie înaltă și modelator sau o burtieră... din profil, tot se vedea ciudat.

Am decis să fac această operație la început de an, cam în primăvară, și mi-a refăcut tăietura și a îndepărtat și acel surplus de piele și grăsime.

Acum arată mult mai bine, deși este un pic roșie tăietură, o să se vindece în timp, din profil arată foarte bine.

Este o intervenție chirurgicală foarte ușoară, acum vorbesc din punctul meu ca pacient, recuperare rapidă.", a postat aceasta, pe contul său de Instagram.

Gina Pistol a reușit să scape de cicatricea rămasă după operația de cezariană[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum este viața de tătic pentru Smiley? Artistul a povestit cum reușește să nu îi insufle anumite frici copilului. „Gina e un pic mai relaxată.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Calendar ortodox OCTOMBRIE 2024. Cele 4 sărbatori importante ale lunii de care trebuie să ții cont neapărat

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Momente dramatice în „Casa iubirii”! Virginia a izbucnit în lacrimi amare: „Ferească Dumnezeu!”. Ce a pățit concurenta

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies