Cum ar reacționa Flick, dacă soția lui, Denisa, l-ar înșela? Răspunsul a fost unul direct! „Femeile ajung să înșele pentru o poveste, pentru că ăla le-a vrăjit cu ceva.”

Cum ar reacționa Flick, dacă soția lui, Denisa, l-ar înșela? Răspunsul a fost unul direct! „Femeile ajung să înșele pentru o poveste, pentru că ăla le-a vrăjit cu ceva.”
Cum ar reacționa Flick, dacă soția lui, Denisa, l-ar înșela? Răspunsul a fost unul direct! „Femeile ajung să înșele pentru o poveste, pentru că ăla le-a vrăjit cu ceva.”

În momentul în care intervine infidelitatea într-o relație, respectiv căsnicie, lucrurile se pot distruge într-o clipă, iar Flick a dat răspunsul imediat.

Încă din anul 2020, Flick și partenera sa, Denisa, și-au unit destinele și se află într-o căsnicie absolut superbă, apreciată de publicul larg. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată și au și un copil împreună. Recent, Flick a fost invitat la un PODCAST mișto By Bursucu', unde a dezvăluit ce ar face, dacă ar afla că soția lui l-a înșelat.

Cum ar reacționa Flick, dacă soția lui l-ar înșela

Citește și: De ce s-a rupt prietenia dintre Flick și Mihai Bendeac? “Am luat-o pe drumul ăsta cu Denisa și am hotărât să facem nebunia asta.”

flick si sotia lui
Cum ar reacționa Flick, dacă soția lui, Denisa, l-ar înșela[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

În momentul în care i-a fost adresată întrebarea legată de înșelat, răspunsul lui Flick a fost unul direct și 100% hotărât. Cu toate acestea, contextul ipotetic în care s-ar întâmpla ca soția lui să îl înșele, contează în decizia acestuia, înainte de toate, dat fiind faptul că o căsnicie de lungă durată și un copil împreună.

Citește și: Bogdan de la „Casa iubirii”, declarație neașteptată despre Rebecca! „Mă îndrăgostesc..”. Se întâmplă la scurt timp după descalificarea concurentei- kanald.ro

Citește și: Octombrie aduce temperaturi foarte ridicate în România! Prognoza meteo actualizată- stirilekanald.ro

Depinde de context, dar în momentul actual, 99% aș pleca.(...) Acel 1% care poate cântări foarte mult e copilul, asta cu dragostea... din moment ce s-a ajuns acolo, nu cred că mai e cazul, adică dacă ajungi să înșeli, eu consider... Am văzut pe mulți care spun: „Domnule, mai scăpăm și noi, mai...”, dar nu scapi, adică e... și mai ales dacă e poveste. Că-s două feluri de a înșela,(...)

spun asta pentru că, eu cred că de multe ori bărbații, în majoritatea cazurilor bărbații, înșală aventură și de mai multe ori, femeile înșală poveste. Adică de multe ori femeile ajung să înșele pentru o poveste, pentru că ăla le-a vrăjit cu ceva, le place ceva la el, dezvoltă ceva... bărbații sunt mai... dar mai practici, femeile sunt mai cu poveste, iar de asta am spus asta cu povestea, iar dacă e cazul de poveste și nu vorbesc doar la acum ca m-ai întrebat la Denisa, știi că e o vorbă că dacă dezvolți încă ceva pe lângă ce ai sau
ești într-un punct în care trebuie să alegi, între ăsta și ăla, alege-l pe ăla, că dacă-l iubeai cu adevărat pe ăsta, ăla nu mai exista, așa și știi...(...) Da, eu cred că da, n-ai pentru ce să lupți că dacă-l iubește pe ăla de a ajuns acolo...
”, a declarat Flick, în podcast-ul menționat anterior.

flick si denisa
Cum ar reacționa Flick, dacă soția lui, Denisa, l-ar înșela[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sărbătoare mare pe 1 OCTOMBRIE 2024! Creștinii prăznuiesc Acoperământul Maicii Domnului. Ce nu ai voie să faci sub nicio formă

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Povestea impresionantă a ultimilor păstori care trăiesc după reguli nescrise și dorm sub cerul liber, unde îi poartă turmele

Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...


Cookies