VIDEO Cum se descurcă Iuliana Tudor, ca mamă de adolescent? „Relația cu copilul se învață, așa cum copilul învață să relaționeze cu părinții, cu toată lumea, la fel și noi trebuie să învățăm!"

VIDEO Cum se descurcă Iuliana Tudor, ca mamă de adolescent? „Relația cu copilul se învață, așa cum copilul învață să relaționeze cu părinții, cu toată lumea, la fel și noi trebuie să învățăm!
VIDEO Cum se descurcă Iuliana Tudor, ca mamă de adolescent? „Relația cu copilul se învață, așa cum copilul învață să relaționeze cu părinții, cu toată lumea, la fel și noi trebuie să învățăm!"

Perioada de adolescență a copiilor, poate să fie destul de dificilă, însă nu și pentru Iuliana Tudor, care învață pe zi ce trece mai multe despre fiul său.

Iuliana Tudor este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, de la noi din țară. Recent, aceasta a fost invitată în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D, acolo unde a dezvăluit mai multe aspecte legate de viața sa personală, printre care și cum resimte aceasta, poziția de mamă de adolescent, pentru fiul său.

Cum se descurcă Iuliana Tudor, ca mamă de adolescent

Citește și: VIDEO Cât costă fericirea pentru Iuliana Tudor? Ce a declarat prezentatoarea TV, vizibil emoționată: „Mă amuză când aud oameni care dau rețete pentru fericire.”

iuliana tudor 40 de intrebai cu denise rifai
Cum se descurcă Iuliana Tudor, ca mamă de adolescent?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: VIDEO Iuliana Tudor a povestit despre experiența pe care a avut-o, în prezența marelui artist, Florin Piersic: „Este genul de personalitate pe care o avem o dată în viață, nu va mai fi un alt Florin Piersic.”

În emisiunea TV, de la Kanal D, Denise Rifai a întrebat-o pe Iuliana Tudor: "Cum este să fii mamă de adolescent?", fiul prezentatoarei TV, aflându-se la frumoasa vârstă de 14 ani.

Deși poate părea o perioadă destul de dificilă în viața oricărui părinte, Iuliana Tudor se bucură de fiecare moment alături de acesta, pentru a se asigura că se formează o persoană demnă.

Învăț, cum e să fii mamă de adolescent, pentru că nu știu. După cum n-am știut să fiu mamă, după cum cred că în fiecare etapă, relația cu copilul se învață, așa cum copilul învață să relaționeze cu părinții, cu mediul în înconjurător, cu prietenii, cu vecinii, cu toată lumea, la fel și noi trebuie să învățăm.

A crește un copil este cea mai importantă lecție din viața unui om, pentru mine așa este, e cel mai important lucru, din tot ceea ce am construit sau mi-a fost dat să fac. Venirea lui a fost la fel un dar, iar încă un dar, pentru care am făcut foarte multe sacrificii de ordin medical, de ordin prof profesional, am renunțat o vreme la televiziune, tocmai că să pot să împlinesc acest dar.
Să spui că e greu să crești un copil, mi se pare că nu e potrivit în sine, ca și concept cu misiunea de mamă, de părinte, pentru mine să fiu mamă e... iar un privilegiu, acesta e cuvântul. Sunt fericită că sunt mama unui băiat absolut minunat și că am șansa de a-i oferi tot ceea ce am acumulat eu ca experiență de viață, valorile familiei noastre, să încerc să construiesc din el un om demn, care să-și aibă un loc important, spun eu, prin tot ceea ce vă dori să facă într-o comunitate sau alta.
Cred că ceea ce trebuie să facă fiecare părinte și din păcate uităm tot mai mult, cred că s-a instalat în privința părinților, o zonă mult prea afectuoasă, mult prea protectoare în legătură cu copiii noștri, se uită ideea de regulă, un copil fără reguli, el nu poate deveni un adolescent, un major pe care te poți baza, ori asta pleacă de la mine, ca părinte. Cei șapte ani de acasă, nu-s doar șapte ani, să nu uităm.
Până la 18 ani toate valorile acelea trebuie reluate, readuse în atenție, reînvățate în permanență, ori asta ține de mine, ca părinte
.”, a declarat Iuliana Tudor, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai".  

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut ultimul termen în procesul de divorț. Cei doi se judecă pentru programul fiicelor! Ce spune Ilinca Vandici despre deciziile lor: „Copiii vor fi afectați”- kanald.ro

Citește și: Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"- stirilekanald.ro

iuliana tudor copil
Cum se descurcă Iuliana Tudor, ca mamă de adolescent?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Iuliana Tudor a povestit despre experiența pe care a avut-o, în prezența marelui artist, Florin Piersic: „Este genul de personalitate pe care o avem o dată în viață, nu va mai fi un alt Florin Piersic.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Ilie Năstase, atac fără precedent la adresa Simonei Halep: "O mare greșeală! Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

În această seară, de la ora 20:00, premiera serialului „Inimă rebelă”, la Kanal D – o poveste despre supraviețuire, prietenie și speranță

Octombrie aduce temperaturi foarte ridicate în România! Prognoza meteo actualizată


Cookies