După o vizită la medic, Gabriela Cristea este nevoită să facă mai multe investigații! Ce recomandări i-a făcut medicul? „M-a găsit cu tensiune, fraților!”

După o vizită la medic, Gabriela Cristea este nevoită să facă mai multe investigații! Ce recomandări i-a făcut medicul? „M-a găsit cu tensiune, fraților!”
După o vizită la medic, Gabriela Cristea este nevoită să facă mai multe investigații! Ce recomandări i-a făcut medicul? „M-a găsit cu tensiune, fraților!”

Vizitele la medic sunt foarte importante și trebuie luate în serios, iar asta va face și Gabriela Cristea, după ce a primit câteva recomandări de la medic.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV, de la noi din țară. Aceasta se bucură de succes și împlinire, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cu toate acestea, în cursul zilei de ieri, aceasta a postat un filmuleț pe pagina sa de Facebook, acolo unde se afla alături de soțul său, Tavi Clonda, amândoi ieșind de la medic!

Ce investigații trebuie să mai facă Gabriela Cristea

Citește și: Gabriela Cristea și-a făcut un nou tatuaj? Vedeta a dezvăluit care este părerea sa sinceră despre tatuaje: „Te-a găsit nebunia la 50 de ani de ai început să-ți faci tatuaje.”

Citește și: Gabriela Cristea se pregătește să schimbe prefixul. Ce conștientizări are vedeta TV și cum are de gând să își sărbătorească ziua. „Aniversarea de 50 de ani este despre mine și despre familia mea.”

După o vizita la medic, planificată, se pare că Gabriela Cristea este nevoită să mai facă câteva vizite la medic, însă de această dată la recomandarea medicului, de ecografie sau chiar o mamografie, pentru a se asigura că totul este în regulă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Eu am fost la medic și pe lângă investigațiile pe care știam și doream să le fac, mi-a mai făcut niște recomandări pe care ar trebui să le facă femeile în general, cum ar fi o ecografie sau chiar o mamografie, după o anumită vârstă și mi-au recomandat și mie să fac acum. Bine, am mai făcut, dar nu mai făcusem de foarte multă vreme... și ce credeți? M-a găsit cu tensiune, fraților! ”,

a menționat Gabriela Cristea.

Mergem la inimă acum și am zis că dacă tot mergem la inimă, să merg și eu la inimă, că și eu sunt cu inimă cam pioneze, că... ”, a adăugat Tavi Clonda „ Inima ta este lângă inima mea! ”, a spus râzând, Gabriela Cristea.

Nu mă, râdem, glumim, dar din când în când trebuie să ne facem analizele de bază și de acolo pornim.

Trebuie să ne mai căutam, e ca o mașină, ne mai facem câte o revizie, câte o treabă.. .”, a punctat acesta. „ De fapt, știți că costă mai puțin să previi, decât să tratezi .”, a menționat soția sa. „ Asta e, exact, exact, plus că e mai ușor. ”, a încheiat Tavi. „ Da, iar eu am hotărât să fac investigațiile astea, o dată că mă bătea soțul la cap de multă vreme, ca să vedem și noi dacă suntem bine .”,
a adăugat Gabriela.

Ce tensiune a avut Gabriela Cristea, la medic

gabriela cristea
După o vizită la medic, Gabriela Cristea este nevoită să facă mai multe investigații! Ce recomandări i-a făcut medicul?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut ultimul termen în procesul de divorț. Cei doi se judecă pentru programul fiicelor! Ce spune Ilinca Vandici despre deciziile lor: „Copiii vor fi afectați”- kanald.ro

Citește și: Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"- stirilekanald.ro

În ciuda faptului că, de obicei, tensiune prezentatoarei TV era mică, de această dată, o surpriză neplăcută a venit și la acest capitol. Gabriela Cristea a fost găsită cu tensiunea 15 cu 11.

Ți-am zis, m-a găsit cu tensiune, 15 cu 11, 11 ăla este mare. ”, a spus aceasta. „ Eu am fost ok, 12 cu 8. ”, a punctat Tavi Clonda. În condițiile în care, eu aveam tensiunea spre mică.. .”, a completat aceasta. „ Ai avut emoții, ceva? ”, a întrebat-o soțul, vizibil îngrijorat. „ Ei, am avut emoții... ”, i-a răspuns aceasta. „ Ai alergat pe scări ?”, a adăugat acesta. „ Ei, am alergat pe scări... am mers cu liftul. ”, a încheiat Gabriela Cristea, cu un zâmbet pe buze.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Gabriela Cristea se pregătește să schimbe prefixul. Ce conștientizări are vedeta TV și cum are de gând să își sărbătorească ziua. „Aniversarea de 50 de ani este despre mine și despre familia mea.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Ilie Năstase, atac fără precedent la adresa Simonei Halep: "O mare greșeală! Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

În această seară, de la ora 20:00, premiera serialului „Inimă rebelă”, la Kanal D – o poveste despre supraviețuire, prietenie și speranță

Octombrie aduce temperaturi foarte ridicate în România! Prognoza meteo actualizată


Cookies