Ce face Ioana Ginghină, pentru a păstra vie dragostea în cuplu? Ce sfaturi a primit de la psiholog: "Cred că trebuie să fie ambii atenți la relația de cuplu dintre bărbat și femeie!"

Ce face Ioana Ginghină, pentru a păstra vie dragostea în cuplu? Ce sfaturi a primit de la psiholog:
Ce face Ioana Ginghină, pentru a păstra vie dragostea în cuplu? Ce sfaturi a primit de la psiholog: "Cred că trebuie să fie ambii atenți la relația de cuplu dintre bărbat și femeie!"

Ioana Ginghina se dedică foarte mult profesiei sale, dar și căsniciei pe care o are.

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe, de la noi din țară. Aceasta se dedică atât vieții profesionale, cât și a celei de familie. Recent, aceasta a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a dezvăluit și câteva aspecte legate de căsnicia sa, dar și ce a îndreptat, de-a lungul timpului, pentru ca totul să fie bine în relație.

Ce a făcut Ioana Ginghină, când a simțit că dispare pasiunea din relația sa

Citește și: Ioana Ginghină, sfaturi prețioase pentru părinți! „Nu trebuie să fie învățați de mici că e foarte ușor să renunți.”

ioana ginghina casatorie
Ce face Ioana Ginghină, pentru a păstra vie dragostea în cuplu? Ce sfaturi a primit de la psiholog[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Ioana Ginghină, despre copilărie și relația cu mama sa. A fost nevoită să își crească sora cu multe sacrificii „Am crescut-o destul de greu, cu schimbat de scutece, tot tacâmul.”

Indiferent de relație, la un moment dat, când timpul mai trece, se pierde și acel foc de la început, însă cu toate acestea, nu este nevoie ca relația să se piardă cu totul, ci mai degrabă, abia atunci este momentul în care învățăm cum să trăim cu partenerul nostru, benefic pentru viitor.

Ideea e cam aceeași, adică tot așa se pierde la un moment dat dragostea aia, pasiunea și trebuie să înveți să trăiești cu omul ăla cât mai frumos, dar ideea e că trebuie să vină din ambele părți și de la bărbat și de la femei. ”, a declarat Ioana Ginghină, în emisiunea TV.

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut ultimul termen în procesul de divorț. Cei doi se judecă pentru programul fiicelor! Ce spune Ilinca Vandici despre deciziile lor: „Copiii vor fi afectați”- kanald.ro

Citește și: Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"- stirilekanald.ro

Ioana Ginghină nu obișnuia să îi facă surprize soțului, însă la sfatul psihologului, lucrurile s-au mai schimbat

Întotdeauna este bine-venit un sfat, însă mai ales în momentul în care vine din partea unui specialist. Actrița a ajuns și la psiholog, acolo unde a aflat de fapt, că este necesar să își arate afecțiunea față de partener, fie că aceasta este reprezentată de un apel telefonic, pe timpul zilei, dar nu doar atât.

Din punctul meu de vedere, cred că trebuie să fie ambii atenți la relația de cuplu dintre bărbat și femeie. Și noi facem greșeli că ne dedicăm foarte mult familiei, dar cumva și soții ar trebui dacă văd că deraiem și suntem cumva mai implicate în relația cu... nu știu, copilul, casa, să vină să ne spună: „Uite, mie îmi lipsește iubita, pe care o aveam acum cinci ani, știi?”.

Și atunci se mai ia de pe umerii femeilor. Eu trebuia să fiu mai atentă la nevoile lui, eu am crezut că nevoile lui sunt să-l las liber.(...) Adică da, nu-i spun: „Vai, vino acasă mai devreme sau...”.(...) Așa mi-a zis psihologul, că da, că eu nici măcar nu dădeam telefon, vai să nu-l deranjez, să nu zică că-l controlez să nu știu ce, dar acum să vezi că dau.
(...) Psihologul mi-a zis așa:  fiecare dintre noi, chiar dacă ni se pare că nu avem nevoie de telefonul ăla peste zi, la noi se așază în suflet, faptul că te-a sunat persoana iubită și te-a întrebat ce faci, unde ești.(...) Uite și asta făceam, eu înainte să vin acasă anunțam că să nu strici bunătate de căsnicie că vii tu, faci surpriză...(...) să-și revină dacă era supărat, nu știu, adică nu făceam niciun fel de surpriză, niciuna!
”, a explicat aceasta.

ioana ginghina sot
Ce face Ioana Ginghină, pentru a păstra vie dragostea în cuplu? Ce sfaturi a primit de la psiholog[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ioana Ginghină, despre copilărie și relația cu mama sa. A fost nevoită să își crească sora cu multe sacrificii „Am crescut-o destul de greu, cu schimbat de scutece, tot tacâmul.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Ilie Năstase, atac fără precedent la adresa Simonei Halep: "O mare greșeală! Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

În această seară, de la ora 20:00, premiera serialului „Inimă rebelă”, la Kanal D – o poveste despre supraviețuire, prietenie și speranță

Octombrie aduce temperaturi foarte ridicate în România! Prognoza meteo actualizată


Cookies